Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kleickdf

CZY ROZMIAR SPODNI 32 W /33 L TO MAŁY ROZMIAR ?PROSZE POMOZCIE KOCHANE.

Polecane posty

Gość kleickdf

mam dzinsy tego rozmiaru i sie zastanawiam czy to mały rozmiar czy jaki ..jestem szczupła dodam.

Gość lupie pytaniaaag
szczupły.normalny.

Gość to duzy rozmiar

Gość sryj
a ile ważysz i masz wzrostu

Gość vis-a-vis
ja taki noszę i czuję że mogłabym troszkę schudnąć. ale chyba nie jest najgorzej :)

Gość sryj
ja mam rozmair jeansów 30 i uważam się za dośc potężną, waże 63 wzrost 176, chciałabym nosic 29 i ważyc 57, 32 to dość duży rozmiar no chyba, ze masz 180 wzrostu

Gość vis-a-vis
ja mam :D

ja normalnie noszę 25/32 a ostatnio kupiłam 34/32 - numery obwodowe były jakby \"standardowe\" (34, 36, 38, 40 itd) - moze to takie 32 ona ma..? jeśli taka normalna dżinsowa numeracja to 32 to dużo.

Gość kleickdf
A WIĘC MAM 169 CM WZROST I WAŻE 55 KILO. jestem szczupla bardzo .brzuszek mam tylko większy :)

Gość nie sądzę że to chodzi o numer
ację 32/34/36/38/40 itd. 32/33 to rozmiarówka jeansów np. firmy LEE i to na pewno nie jest najmniejszy rozmiar na świecie, a wręcz spory nawet dla osoby, która ma 180cm wzrostu ja mam 169cm i noszę rozmiar 26 albo 27, a nie jestem specjalnie wychudzona tylko zwyczajnie szczupła

no to naprawdę duży musisz mieć ten brzuszek skoro nosisz 4 albo 5 numeów większe spodnie niż ja, a ja ważę przy tym samym wzroście 50-51kg

Gość kleickdf
jasne ze nie chodzi o numer 32 taki maly . tto spoore w pasie dzinsy ,.mierzylam je i wychodzi ze maja 90 cm w pasie.

no własnie ja tak mam oznaczone jedne spodnie (bodajże z vero mody) - własnie 34/32 a normalnie noszę 25 - i to jest mały rozmiar. 26-27 - takie szczupłe, standardowe

no ja już napisałam Ci, że to całkiem spory rozmiar;) mój chłop, który ma 191 cm wzrostu ma 87cm w pasie

Gość sryj
kleickdf ile masz w biodrach, bo wagowo jesteś normalnie szczupła ale żeby roziar 32?????? ja mam 30 i naprawde za chudzine sie nie uważam ile masz w biodrach, napisz wymiary bo cos tu ewidentnie nie gra, może masz szerszy tyłek?

Gość kleickdf
w biodrach mam 95 cm

Gość a w pasie aż 90cm
????

Gość kleickdf
w pasie 85 cm :) w talii tylko 73 cm

Gość sryj
ale gdzie mierzysz biodra w kościach biodrowych czy w najszerszym miejscu tyłka? biodra mierzy się prawidłowo w tyłku ja mam 93 ale jestem wyższa od Ciebie i więcej ważę, dziwne :-)

Gość sryj
pas i talia to to samo, ja w pasie mam, 62, masz poprostu szerokie kości z tego wynika

Gość kleickdf
ja biodra mierze zaraz na poczatku kosci udowych bo tam mam najszersze miejsce.w tylku mam mniej :) a ile ty wazysz i mierzysz sryj ?

Gość sryj
176 cm waga 63 to duzo masz w biodrach troszkę jak na wage 55 ja przy tej wadze 2 lata temu miałam w biodrach 87

Gość kleickdf
waze 54 kilo dokladnie bez ubrań mierze 169 cm biust :97 cm talia 73 cm pas na wysokosci pepka 85 cm biodra 95 cm udo 53 cm na samej górze a posrodku 48 cm a kolano 36 cm TO WSZYSTKO !HEHE

Gość kleickdf
znajomi wolaja na mnie chudzinka i twierdzą ze mam anoreksje..to chore ale tak jest ..dlatego pytam o ten rozmiar spodni ..hehe:)czy wg was to maly rozmiar czy normalny.

Gość sryj
ważysz mało ale wymiary masz większe ode mnie a ja waże więcej i jestem wyższa, cóż czasem tak bywa, stąd ten rozmiar 32 ale jak masz 97 w biuście to się równoważy z bioderkami i powinno byc ok.miseczka D? a pod biustem? ja mam pod 73 i miska C

Gość BUHHAHA PAS I TALIA ..
Ktoś napisał tu ,że pas i talia to to samo ! Chyba kogoś popieprzyło. Talie sie mierzy tam gdzie najwęziej u samej góry nad pepkiem a pas na pepku. Jak może to być to samo?

Gość kleickdf
no pod biustem moja kochana to ja mam 75 cm :)więc nie wiem jaką mam dokladnie miseczke ale wychodzi mi że d albo e :)spadły mi ostatnio piersi bo mialam w nich 100 cm calkiem niedawno:)