Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weronna

Gdzie na podroz poslubna w grudniu?

Polecane posty

Gość weronna

pobieramy sie pod koniec wrzesnia ale nie bedziemy mogli od razu pojechac w podroz poslubna bo tydzien po nas jestesmy zaproszeni na slub do mojej kolezanki a nie moge wziac naraz miesiac urlopu wiec zdecydowalismy ze pojedziemy w czasie przerwy swiatecznej w grudniu. Czy macie jakies propozycje (tylko cieple kraje wchodza w gre oczywiscie) tylko zeby bylo co zwiedzac bo moj narzeczony nie nawidzi lezenia na plazy wiec wszelkie kurorty z pieknymi plazami i niczym wiecej odpadaja niestety:(( dzieki i pozdrawiam

Gość a ile macie kasy
przeznaczonej na ten wyjazd? bo takie egzotyczne wycieczki zima moga niezle kosztowac...

Gość weronna
spoko o kase sie nie martwie bo takie wyjazdy sa kosmicznie drogie ale tylko z polskich biur podrozy bo za takie same place prawie polowe mniej czasem z brytyjskich. wiec jak ma ktos jakies pomysly ?

polecam Pragę :) jest piękna romantyczna miliony knajpek, spuer hotele i niedrogo

Gość weronna
no ale niestety nie jest tam cieplo o tej porze roku. A Prage znam bo mamy wielu znajomych Czechow. Tak wiec jeszcze jakies propozycje?

Gość no to jak jestestak nadziana
to moze safari w Afryce ...

Gość weronna
ojej nie mowie ze jestem nadziana tylko poszukuje jakiegos odbrego rozwiazania dla nas obojga bo wiem ze na leniuchowanie gdzies na wyspie mojego przyszlego meza nie namowie...

Gość niuniulka
moze kuba/majorka tam jest co zobaczyc i polezec mozna

Gość weronna
tym Kapsztadem to mnie zaintrygowalas hmmm. Rozumiem ze sama tam juz bylas i polecasz?

Gość no wiec
moga byc jeszcze idnie ewentualnie australi lub nowa zelandia

Gość weronna
z australia moze byc ciezko bo potrzebujemy wizy a nie mam czasu tego zalatwiac... Jesli zalatwiaja to tak "sprawnie" jak inne wizy o jakie sie staralismy to ja dziekuje...A do Nowej Zelandii to tez potrzebujemy wize ?

tak, mialam ta przyjemnosc i musze powiedziec, ze kapsztad zrobil na mnie ogromne wrazenie. Jest tam sporo pieknych wiktorianskich zabytkow, cala dzielnica z muzeami, trzeba tez koniecznie zobaczyc takie slynne wiezienie, ktorego nazwy nie pamietam ;) poza tym jest tam swietne oceanarium i obserwatorium astronomiczne, pingwiny, piekne plaze...i gora w samym srodku miasta:D

Gość weronna
wow no to niezle... Ale wlasnie przedstawilam pomysl narzeczonemu a on powiedziel ze bedziemy tam ale za dwa lata bo sa jakies mistrzostwa w pilke nozna czy cos w tym stylu wiec w tym roku musimy pojechac gdzies indziej... A naprawde sie juz na to Cape Town napalilam ogladajac fotki. Ach ci faceci :)

ale tak czy siak RPA jak widze Was nie ominie. Zycze szczescia :)

Gość Tajlandia tylko nie Pukhet
raczej Samui, luksusowe a wzglednie tanie hotele, lepiej tylko kupic bilet i znalecz cos na miejscu , do wyboru do koloru

kapsztad? chcesz, zeby Cie od razu po slubie odstrzelili??? RPA nie polecam jezeli nie jedzieci pod opieka kogos kto jest z RPA,i tam mieszka od lat. 50 morderstw dziennie, 150 gwaltow. jezeli bardzo chcecie jechac, to nie ruszajcie nie nigdie na wlasna reke. Piekny kraj, ale ostroznie!!!

ee chyba nie jest az tak zle skoro on tam byla i teraz do nas pisze :)

Gość emiranda
no to gdzie jeszcze polecacie pojechac w podroz poslubna? Moi znajomi leca do Wenezueli...tez bym tam poleciala powygrzewac tyleczek na goracej plazy :)

Gość uk girl
Ja bardzo bym chciała poleciec na Maladiwy,okres zimowy do tego wyjazdu nadaje sie bardzo dobrze,jest tylko maly proplem ze ten wyjazd jest dosc kosztowny ale napewno wart polecenia

mnie tez podobaja sie Malediwy.... tam jest slicznie ale niestety bardzo drogo...no coz moze jeszcze kiedys uda nam sie tam poleciec. Ale tym czasem musimy zadowolisc sie czyms innym, takze ciekawym ale juz nie takim ekskluzywnym :)

Gość uk girl
no niestey tak ale ja zaczelam namawiac mojego narzeczonego na te Maladiwy juz teraz moze przez ten caly rok namow wkoncu ulegnie i pojedziemy tam w nasza podroz poslubna-bardzo bym tego chciala:)a na otacie lez i zeby czekanie sie nie dluzylo juz we czwartel lecimy do hiszpani co prawda to nie maladiwy ale tez jest cieplo i jest morze:)

Gość indie ub ameryka pn