Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majeczka34

samotnośc !!!

Polecane posty

Gość Majeczka34

Witam !!!Jestem pierwszy raz na tym forum.Piszę ponieważ samotnośc z dnia na dzień jest coraz bardziej nieznośna.Jestem po rozwodzie juz prawie 6 lat i nieraz człowiek chciałby porozmawiać czy przytulić się do drugiej osoby ale niestety tak nie jest.Ostatnio na swojej drodze spotykam owszem fajnych facetów ale niestety zajętych a ja nie chcę być tą trzecią to nie dla mnie ja mężczyznę chciałabym mieć tylko dla siebie i odwrotnie chciałabym byc dla niego tylko tą jedyną. Jutro walentynki i niestety spędzę je bez ukochanej osoby. Pozdrawiam wszystkich samotnych.

Gość f...y to facety
no fajnie, powiedziałaś co wiedziałaś, a teraz do spania

Gość ja już kochanka nie szukam
teraz szukam partnera. I walę "walętynki". :D

Gość sopla
tyle szumu wokół jednego święta... eh...i to zresztą obcego... to tak jak ubolewać nad tym że w święto wszystkich świętych nie wręczy sie kwiatów i znicza do rąk własnych... zawsze można sobie znaleźć jakiś problem co widać na dołączonym obrazku kto powiedział , że wszyscy muszą sie wtedy świetnie bawić?? uwaga! kochamy sie, całujemy, paradujemy za rączkę bo dziś 14.02... heheehe ... no tak to wygląda!! jeśli ktoś ma ochote je obchodzić ponieważ żyje z kimś w związku i odczuwa potrzebe wydania z tej okazji pieniędzy to nie widze w tym nic złego :P pozdrawiam wszystkich samotnych , którzy niepotrzebnie przejmują sie nieistotnymi rzeczami :D:D:D:D