Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamila.toruń

zawiodłam się

Polecane posty

Gość kamila.toruń

rozmawiałam rabno ze swoim chłiopakiem a on ani słowem nie wpsomniał o walentynkach nic a nic ;( miałam dla niego cos przygotowanego ale w takim razie ...:/ to ja nie wiem czy powinnam

Gość Małgosia_81
ile macie lat i ile jestescie razem? a jak było rok temu?

Chój z wiekiem - miałaś mu zrobić loda z połykiem ??

Gość kamila.toruń
24 oboje razem 8miesięcy

Gość llllllllllll
moze on ma cos dla ciebie w tajemnicy i czeka na wieczor a moze jak to facet, nie pamieta, moze woli z toba pogadac przez telefon niz skladac dziwne zyczenia dla mnie ten dzien tez w zasadzie nic nie znaczy

Gość Małgosia_81
no smutne to.... powinien ci zrobic niespodzianke, tym bardzije ze to pierwsze walentynki razem! dziwne ze nic nie mówił, moze sie jeszcze odezwie! widzicie sie dzis?

Gość kamila.toruń
no własnie nie bedziemy sie widziec,dopero za tydzien bo jest daleko,mam cos dla niego chciałam muwysłac filmik ktory nakręciłam ale w takim razie to nie wiem;( czy warto wyskakiwac z czyms takim

Gość ofinvo
to straszne, na pewno cie nie kocha i nie darzy zadnym uczucie, ja bym zostawila takiego chama, zupelnie mu na tobie nie zalezy

Gość llllllllllll
moze jest na tyle inteligentny, ze nie przejmuje sie drobiazgami pod postacia walentynek, ale moze powinna mu o tym przypomniec, skoro ci az tak bardzo zalezy?

Gość kamila.toruń
przypomniec? jak ?wysłac to co przygotowałam? :( on nie jest taki komercyjny racja ale... on nie umie okazywac uczuc a jak tak samo,uwaza mnie za zbyt niezalezną,co to moze oznaczac? mam jednak wysłac mu cos?