Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porzucona1987

Umrzeć to nie ztuka , natomiast sztuką jest żyć??

Polecane posty

Gość porzucona1987

Wczoraj po pięciu latach porzucił mnie facet i już ma inna:(:(:(:( ... a ja już nie mam ochoty żyć :(:(

Gość porzucona1987
Chciałabym ale to jest trudne :(:( nic Mi się nie chce:( i jeszcze te walentynki:/

co Cie obchodza walentynki chyba lepiej, ze Cie zucil skoro ma inna - wolabys byc ta 3a?? czas goi i na pewno znajdziesz swoja 2a polowe ta wlasciwa

Gość hej tere bum
Niestety jak to mówiá - czas leczy rany - tylko te gléboko zadane leczá sié bardzo dlugo. Mnie zostawil facet na miesiác przed slubem - bo sié zakochal w innej. Dobrze,ze przed....:( Ale wszystko trzeba bylo odwolac. Oj jak bolalo. I to na dodatek chcial z tamtá brac slub zaraz - w sumie poczekali 6 miesiécy. To bylo 6 lat temu. Pojechalalm na tydzien do mojej przyjaciólki. Oderwac sié od wszystkiego. Przez 4 lata bylam sama, gdzies po drodze poznalam kogos, zakochalam sié, bylismy przyjaciólmi, ale ten chlopak ...umarl na raka. Juz myslalam, ze podaruje sobie. A tu tak jakos poznalam kogos - we wrzesniu byl slub. Naprawdé tak kochana nie bylam nigdy. Szczéscie przyjdzie, wtedy kiedy nie oczekujesz, a na razie, wyplacz sié ile sié da, zamknij rozdzial i zyj dalej. Ciézko, ale sié da.

Gość porzucona1987
Ale Mi już się nie chce żyć :(:(:(:(

Gość sztuka
sztuką jest umrzeć instynkt do życia ma każdy człowiek i zwierze możliwość samounicestwienia tylko człowiek i to jest sztuka a nie pierdo*** o szopenie