Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolcia25

POMOZCIE!!!Nie wiem co mu napisać?!

Polecane posty

Gość Karolcia25

Dwa tygodnie temu facet dał mi kopniaczka w pupcię mówiąc że musi sobie wszystko przemyśleć....przemyślał i po prostu przestał sie odzywać, chociaż rozmawialiśmy o tym żeby dać sobie jeszcze szansę. Mówił że sam nie wie co robić,ble ble ble, po czym zgrabnie sie ulotnił. Gdyby nie jego dziwne opisy na gg to nie wiedziałabym nawet czy żyje...i dzisiaj po tygodniach milczenia przysłał mi smsa o treści: "Dziś Walentynki-Karolinko, mam nadzieje ze samopoczucie Twe jest w miarę dobre-moje jest fatalne,pełne przykrych myśli i winy za krzywdę jaką Ci uczyniłem.Całuję" Słuchajcie...po co on to napisał? Czy chce sie jedynie rozgrzeszyć? Czy szuka kontaktu? Nie wiem co sobie facet mysli pisząc takiego smsa...Już pogodziłam sie z tym,że nigdy się nie odezwie i powoli zaczynałam o nim zapominać....nawet nie wiem co mu odpisać:-(

Nie pisz nic, koleś ma doła przez to co zrobił ale na pewno nie chce do Ciebie wrócić. Ot taki drobny przebłysk sumienia...

Gość ijohnc
facet lubi, kiedy ktos sie nad nim lituje, nie odpisuj. moze lubi miec swiadomosc, ze ktos o nim mysli, bardziej niz przecietnie, koles chce podniesc swoje dobre samopoczucie, ze jest w jakis sposob lubiany i zauwazany.

Gość nierozumiemtego
napisz mu tak " ja sie czuje wspaniale! i jest przykro mi ze twoje samopoczucie jest do bani,:( dzisiaj walentynki i spedzam je w ramionach mojego misiaczka,tobie tez tego zycze,buzka" :)

Gość Karolcia25
Nie odpisałam mu...

Gość uuuuuuulka
nie pisz .. zobaczysz pewnie znowu sie odezwie...olewaj to

Gość Karolcia25
Tak się zastanawiam...jeśli chciał w ten sposób uspokoić jedynie swoje sumienie to mógł wybrać inny dzień na napisanie takiego smsa...Walentynki to w końcu dzień zakochanych i powinien w tym dniu raczej milczeć. Co o tym myślicie?