Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoświadczona belferka

Jak nauczyć faceta dobrego sexu?

Polecane posty

mam taki problem... nie mam pojęcia jak powiedzieć mojemu facetowi że chciałabym żeby kilka rzeczy poprawił. Bardzo nie chciałabym go urazić a jednocześnie tak dalej byc nie może;) Chcialabym to zrobić jakoś delikatnie ( żartem itp) a nie: połuż ręke tu, zrób to i to. Ma ktoś jakis pomysł?

Gość studenciak
jasne ja mam :-)

i jak mu zasugerowac ze lubie jak ssie uszy . i ze chcialabym analu do konca bez prezerwatywy?

a podzielisz się?

ooo mamy Podszywacza:)

Gość Mądra głowa
Nie chodziło się na lekcję z Wychowania Seksualnego ( u mnie było to nazywane "Wychowanie do Życia Seksualnego") to teraz pojawiają się takie pytania! ŻENADA !

a dlaczego nie tak jak mowisz? owszem, w seksie jest wskazana swoboda i wyobraznia ale pewnych rzeczy- mechanicznych, fizjologicznych sie nie przeskoczy. skoro akurat 'taki' dotyk w 'tym' miejscu daje ci rozkosz, to bedac na jego miejscu chcialbym zebys objasnila dokladnie co i jak. przeciez to tez kreci, ajk sie poznaje takie rzeczy..

mam wrażenie że dokladne instrukcje go krepują myśli ze jest kiepski a to nie do kończa prawda

moze i nie jest kiepski, ale zawsze przeciez mozna cos poprawic poza tym powiedz mu ze kazda kobieta jest inna i chce troche inaczej i nie ma ogolnej recepty. przeciez tak jest, nie?

Gość mail wszystko załatwi
Ja tak robię. Od początku znajomości powiedzieliśmy sobie wszystko w mailach. Nie było jakiejś krępującej rozmowy itp. Poprosiłam go żeby napisał do mnie "fajnego" maila i opisał jaki seks lubi, ja zrobiłam to samo. Wymieniliśmy się doświadczeniami, powiedzieliśmy czego oczekujemy i teraz jest bosko. Czasem jakieś małe opowiadanko erotyczne się trafi z mojej lub jego strony, które potem w życie wprowadzamy i naprawdę jest super:) polecam, czego nie da się powiedzieć lepiej napisać:)

Gość hej tere bum
My po prostu mówimy sobie nawzajem co dla nas jest przyjemne. Kochamy sié i czasami rozmawiamy. Zapytaj sié jego i powiedz co podoba sié Tobie. Wtedy nie urazisz jego dumy, ze to on nie wie, a poza tym kazdy jest inny i kazdemu inne pieszczoty sprawiajá przyjemnosc. Wiéc zadna hanba nakierowac partnera.

Gość Mały seksiarz
Zatrudnij jemu dobrą nauczycielkę, ładną i zgrabną oraz o wysokich umiejętnościach, od razu go nauczy czego trzeba

Gość Berberys
Ja bym porozmawiala i dala konkretne wskazowki typu zrob to czy tamto, dotknij tutaj w taki sposob, itp. Ale moj facet lubi jak mu sie mowi, co sie chce i nie uwaza, ze to jakos udarza w jego meskosc. Ja tez wole, kiedy mi powie, co i jak, bo chce wiedziec, co mu sprawia najwieksza przyjemnosc. Ale my jeszcze niedoswiadczeni jestesmy, wiec to chyba normalne. Moj Misiek czasami ma problemy z taka szczera rozmowa w 4 oczy. Wtedy albo rozmawiamy o tym wieczorkiem na gg, albo piszemy SMSki. Taka mniej bezposrednia forma przekazu mniej go krepuje i pozwala sie bardziej otworzyc.