Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie niesmiala

CZy niesmialosc u dziewczyny/chlopaka moze przeszkadzac w zwiazku?

Polecane posty

Gość nie niesmiala

Gość pieseczek z uszkiem
to zalezy

Gość nie niesmiala
od czego?

Gość dzordzi-x
ale skoro jestes nie niesmiala to c zemu pytasz? tak moze

to jest jedna z tych cech, o której można śmiało powiedzieć, że \"zależy od upodobań partnera\" - jedni gustują w rezolutnych, pewnych siebie dziewczynach, inni uwielbiają ciche, spokojnie dziewczyny, które w określonych sytuacjach nie są w centrum zainteresowania zbyt dużej ilości ludzi

zazwyczaj nieśmiałość idzie w parze również z innymi cechami osobowości - taka kobietka nie jest najczęsciej stroną dominującą w związku, łatwiej na nią wpłynąć, przeforsowac swoje racje. Wielu facetów bardzo lubi taką pozycję w związku, a zdecydowana, rezolutna kobieta nie odda mu nigdy tego pola całkowicie kwestia gustu

Justynaaaa ---> a to niby czemu? Justys, ja nie napisałam, że nieśmiały to znaczy gorszy :)

Justyś, nie obraź się, ale bez sensu jest ten wpis z 16. 29 ;) Dlatego zignorowałam :)

niesmiałośc jedynie przeszkadza na początku znajomości a potem już jest normalnie :)

"niesmiałośc jedynie przeszkadza na początku znajomości a potem już jest normalnie " a jeżeli nikogo z tego powodu nie poznajesz albo wszyscy przestają się interesować bo nie chce im się czekać 5 lat???

ludzi jest na tyle dużo że każdy znajdzie coś dla siebie :) wystarczy tylko chciec :)

c.r.e.a.m ----> wiesz, to że po jakimś czasie niesmiałość "nieśmiałego" w zawiązku mija często nie załatwi sprawy, jeśli partner nie akceptuje tej cechy sobowości. Związek to nie tylko sytuacje "ty i ja", ale tez wiele innych - partner patrzy na nas jak jesteśmy we dwoje, ale też patrzy na imprezie i przy wielu innych okazjach i tam ta niesmiałośc prawdopodobnie dalej będzie i również przez jej pryzmat ocenia tę swoją niesmiałą połówkę ja generalnie podchodzę do tych spraw tak - jak komuś nie przeskadza specjalnie niesmiałość to ok., ale jak przeszkadza, to raczej nie ma co liczyć na to, że po jakims czasie zniknie i będzie super , bo zniknie tylko w konkretnych sytuacjach

a dodam tylko, że nie jest potem pewnie miło słuchać porównań typu: "bo tamta to taka rezolutna, śmiała, pewna siebie, wszyscy do niej lgną, a Ciebie nigdy nie widać"

wiesz ja nie jestem nie śmiały ale raczej nie ufam nowo poznanym osobom ale jak się przebywa ze znajomymi to można się wyluzowac i wtedy łatwiej jest kogoś poznac jak się jest np na imprezie

Gość cześć kremik
:)

Gość cześć kremik
:( kremik mnie ignoruje 😭

Gość cześć kremik
jakbym była na czarno to i tak byś nie wiedział kim jestem ;) idę pogrążyć się w rozpaczy 🖐️