Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MaMani

chcialam sie pochwalić

Polecane posty

że właśnie byl u mnie kurier i moja Marysia dostala kosz z kosmetykami niwea :D:D:D:D:D Wszystko ślicznie zapakowane :) Fajny prezencik na walentynki firma Niwea małej zrobila :) a wam dziewczyny jak poszlo w tym konkursie? ja nie dostalam zadnego maila ktory by potwierdzal to ze nas wybrano wiec jak otworzylam paczke to mialam głupią mine :D:D:D:D

Ja nic nie dostałam :P A też wysłałam ;) Paulina masz szczęście do konkursów ;)

Gość zaniczek
gratuluje. :-) a jakie dałaś zdjęcie Mani ?

ja dziekuje majeczce bo z mojego kompa nie chcialo sie wypelnic ankiety i wyp[elnialysmy ja przez gg ja dyktowalam a ona wpisywala 🌼 dzieki kochana :* a co do konkursów to fakt mam farta :D:D:D chyba to mi wynagradza pecha przy zakupach bo ciagle jakiegos bubla kupie :D:D:D:D:D wyslalam fotke mani w pomaranczowym pudelku :)

Gość Karola___
a jest jeszcze ten konkurs?? moze ja tez wysle

Gość zaniczek
fajne. :-D

hmm nawet nie wiem czy jeszcze jest. mial sie chyba pod koniec stycznia zakonczyc ale moze zrobili 3 edycje...

Gość Karola___
a na jakiej stronie?? to sprawdze

MaMani - gratuluje sliczna ta wasza corcia:)a lozeczka nie macie ze w pudelku siedzi?;)

karola http://www.nivea.pl/home hehe taniej nam wyszlo pudlo :P i tak zaszalelismy i kupilismy plastik bo miala sypiac w kartonie. na poczatku taki byl zamysl :P:D:D:D:D

raczej stwierdzilismy ze karton móglby sie szybko uszkodzic a z plastiku to i drugie skorzysta :P trza myślec ekonomicznie i przyszlościowo :D:D:D:D:D:D

misiu dzieki wielkie :) teraz bede wiedziala gdzie dzieciaki ulokowac zeby mi sie pod nogami nie krecily... powkl;ądam do komody i niech siedzą :D:D:D:D:D

Dobrym miejscem na przetrzymywanie malych dzieci jest jeszcze pralka frania;)albo automat z wirowaniem...;)