Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olgatłenti for

no i jak namowic na dziecko

Polecane posty

Gość Olgatłenti for

:( no i mam problem :( mam 24 lata mąż 27 jesteśmy dawnoo po studiach mamy stałe dochody mieszkanie kasy nie brakuje po ślubie też juz troche brakuje nam tylko dziecka :( ale on nie potrafi sie swiadomie zdecydowac owszem mowi mi o dziecku jak robie test to mowi 'jaki kolwiek wynik bedzie to bedzie super' i glaszcze mnie po brzuchu :( mowi ze chce malego synka albo coreczke ale nie umie sie zdecydowac swiadomie nie potrafi powiedziec ze czas zaczac starania, jak o tym rozmawiam to nie ma decyzji ............................ co robic

a moze on sie troszke boi podjac decyzje?:) jak ci mowi ze jak zajdziesz i bedzie dobrze to czego chcesz?:) wydaje mi sie ze on sie troszke boi, chyba jakbys zaszla to by sie cieszyl bo wtedy nie mialby juz wyjscia:P a tak musi podjac decyzje;) tak mi sie wydaje:) mam nadzieje ze zrozumialas to co napisalam:)

Gość Olgatłenti for
jasne,że rozumiem :) tylko zabeapieczamy się :/ odstawiłam tabletki po latach brania no a teraz ta okropna gumka a on nie chce bez gumki a jak co do czego i jest test to mi mowi,ze szkoda,ze nie ma dwóch kresek nie rozumiem go :( wiem,ze jakbysmy wpadli to byłby szczesliwi bo mowi,ze chciałby miec bobo :P ale nie potrafi mi pwoiedziec 'ZACZYNAMY STARANIA O DZIECKO ' on by chcial zeby się pojawiło ot tak yhhh sama siebie nie rozumiem co pisze ale co ja mam robic :(

czyli on chce dziecka ale boi sie bez gumki?:) kobieto bierz sprawy w swoje rece i igla do reki i robic dziury w gumkach:D naprawde widze ze ten twoj sie boi troche tej decyzji ale jak zajdziecie to bedzie dobrze':D

Gość Marta__26
dziwne, mówi że fajnie by był mieć dziecko a używa gumy :-/ Moja rada, po prostu zacznijcie stosować metodę - gumki w dni płodne, tak to nic. my tak robiliśmy, mimo że nie planowaliśmy dziecka, zaszłam w ciąże po 3 miesiącach takiej "antykoncepcji" i baaaardzo isę cieszyliśmy. mamy cudownego synka :))))

Gość Olgatłenti for
tak jak powiedziałaś on się boi podjąc ta decyzję a dziecko by chciał pamiętam jak miałam 19 lat i okres mi sie spooro spoznial to juz wtedy mowil ,ze bedzie kochac to dziecko mimo ze tak mlodo mozemy wpasc no ale wtedy nic nie było ehh faceci

Gość Marta__26
BTW - mój mąż ma tyle lat co ty, autorko :) i jest wspaniałym ojcem, więc twój raczej powinien być już gotowy.

Gość Olgatłenti for
zaproponuje mu chyba tą 'metode' niech sobie mysli ze to zabezpieczenie a jak wiadomo - prawie żadne hehe:P

Gość Olgatłenti for
hehe dzieki dziewczyny,szczerze to nie pomyslalam o tym, ;) mam nadzieje,ze nie bedzie problemu z zajsciem po hormonach;/

wydaje mi się że nie ma co go na siłę namawiać, sam musi dojrzeć do decyzji ja mam 25 lat, mój mąż 30 i owszem zawsze mówił że chce KIEDYś mieć dzieci, ale dopiero teraz tego chce naprawdę i razem ze mna przeżywa każdy okres który się pojawia wbrew nam:( wiem ze ty chcesz ale daj mu czas

Gość Marta__26
olga - ja zaszłam bez żadnych starań pól roku po odstawieniu, a brałam przez 3 lata.

Gość Olgatłenti for
ale ja wiem,ze on chce tzn no nie wiem jak wam to opisac czuje to jest przy mnie zawsze mowi o dziecku i mowi ze 'jaki kolwiek by byl wynik testu bedzie dobry ' i wiem ze jakbym zaszla w ciaze to bylby najwspanialszym ojcem na swiecie i bardzo szczesliwy los,przypadek nie chce nam pomoc :(