Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troche_podlamana

czy moge sie podobac?

Polecane posty

Gość póki jesteś młoda
to sie będziesz podobać i nie zadawaj durnych pytań Po 40stce mozesz takie durnoty wymyslać

Gość robert.........
na ale spasione karły maja coś w sobie. takie małe ludziki.można popychać.

Gość póki jesteś młoda
to ten cycynik chyba na tyłku nosi 75C i 40 kilo wagi :D

Gość troche_podlamana
tak nie gole sie bo to niechigieniczne, na darmo wlosy tam nie rosna a co do wieku to mam 23 lata.

Gość No fajna jestes możesz
po 40 stce wysoka zadbana kobieta zawsze przeskoczy karlice skon cz pierdolic

Gość póki jesteś młoda
spadaj dupku na dzewo

ja pierdole ale z was pojeby!!! dajcie jej spokoj zlamasy ciotowate, wypierdalac stad pedziuchy to forum dla kobiet!!! a nie dla takich parszywcow bez szkoly do WSZYSTKO JEST NASZE: chyba cie kurwa cycki swedza, hahahah ze niby taka laske masz ajak masz to gratuluje trupa hahaha ja pierdole jak mozna sie cieszyc ze ma sie takiego szkieleta, a mi ludzie mowia ze jestem takim szkieletem hahah nie przejmuj sie, moze jeszcze urosniesz, ile masz wzrostu ? ja tez nie jestem za wysoka, chociaz mam te 160cm a waze 47kg i nie narzekam.

a starzy też takie byki jak ty? znajdź sobie małego pełno takich karłów do 170 i chuj będziesz miała popychacza. Ale ,kurwa jak z tego będę dzieci??to ile one będą miały wzrostu??

Gość troche_podlamana
mniam a jaki rozmiar stanika

pisała ma 23 chyba już za chuja nie urośnie tylko szerz

nie jesteś gruba ,ale jesteś niska i będziesz gruba

staraj sie nosic buty na koturnie i obacie, to optycznie wydluza nogi bo domyslam sie ze masz krotkie, od razu bedziesz wyzsza i bedziesz czula sie kobiec:) zrezygnuj z plaskich buto, chyba ze jest taka potrzeba

Gość robert.........
koło mnie mieszkała kiedyś taka karlica. lubiła się ruchać. miała 2 córki.dziewuchy po 170, 175 cm a stara 150 cm. zajebiście to wyglądało.miała też mena. byk jak huj - wiekszy ode mnie i ważył ze 120 kg. zawsze zastanawiałem się gdzie jej ładuje swojego drąga.

do chu ja ile dzieci z kobety 153 i faceta 165 mogą mieć wzrostu?

ale wysocy lubią niskie kobiety ,ale chyba takie od 165

deska nie jestem, moj chloapk jest zadowolony, mowi ze nie chcialbys duzych bo w bluzce moze i wygladaja ladnie ale bez juz nie, sa oblesne, nierowne i zwisajace blee, z reszta jak znasz sie na stanikach to obwod mam 70 bo jestem tam waska a miseczka B/C wiec nie deska kretynie, do figury mi bardzo pasuja,sa jedrne i ladnie przy sobie, a co do tyleczka to mam fajny tylek, nie moge sie odpedzic od komplementow na jego temat od kolegow jak i od kolezanke, ja uwazam ze jest za duzy i wlasnie probuje troche zrzucic ale wszyscy sie zachwycaja ze taka drobna a jest za co zlapac, nie jest duzy ale zterczacy , zgrabny i jedrny

nie przesadzaj ze od 165, ja mam 160 i chcialabym troszke podrosnac ale tylko troszke, w zyciu nie chcialabym byc jakas drabna i ktos mi tu dojebal co do wagi, uwazasz ze waze duzo, 47 kg to duzo,brzuch mam plaski, nogi zgrabne niedlugie ale i niekrotkie, ogolnie jestem zadowolona, chcialabym tylko ze 2cm podrosnac

Przeraza mnie poziom niektorych wypowiedzi :( Od kiedy to wzrost swiadczy o czlowieku. Troche podlamana---> nie przejmuj sie niektorymi opiniami. Ja swego czasu mialam podobna wage przy 160 cm i wiesz co? Czulam sie z tym swietnie, na powodzenie nie narzekalam. Teraz waze 10 kg mniej i mniej kobieco. Jezeli zle ci z twoimi kg, przejdz na diete i ruszaj sie. Powodzenia

wary im się ciągną po betonie:( prawda

chyba sie nie znasz, mam B jak i C, gdybys mial dziewczyne i zajrzal jej do szuflady z bielizna to wiedzialbys ze nie ma u sbie tylko jednego rozmiaru, znajdzie sie chocia zjeden inny, i daruj sobie te glupie komentarzy, a co do wsadzania do buzi to nie twoj biznes ile moge wsadzic, z reszt lod chyba kurwa nie polega na wsadzaniu calego do buzi

Gość robert.........
ja właśnie zasysam całego.po same jaja.nawet takiego 20 cm.

Gość white44
a dla pedzi to bym odpalił piec w treblince

co ty mi tu pierdolisz ? zeby zrobic doskonale loda trzeba zrobic z fiuta helikopter;] nie chodzi wcale o wkladanie do konca

chyba poszła szkoda za mało szczegółów za mało zdecydowanie

Gość troche_podlamana
zyc mi sie nie chce :(