Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mnemmonic

Reakcja dziewczyny na kartkę walentynkową...

Polecane posty

Wysłałem dziewczynie, z którą się spotykam od pewnego czasu kartkę na walentynki. Niby nic takiego, normalna wirtualna kartka, tyle że własnoręcznie namalowana. Żadnych też miłosnych zwierzeń, po prostu na luzie. Gdy odebrała to reakcja była tylko \"dzięki za kartkę\", a jak zapytałem czy się podoba, to dostałem suche \"fajna\". Po czym dodała, że \"wychodzi z ciebie romantyk, a ja tego nie lubię\". Poczułem się jak frajer. Chciałem dziewczynie przyjemność zrobić, a ona mnie tak zgasiła. Kurde, a myślałem, że kobiety lubią tego typu rzeczy od czasu do czasu.

Gość olej ją

chyba niestety będę musiał to zrobić. Bo czymś takim pokazuje, że jednak nie bardzo jej zależy na tej znajomości.

Gość pytajkaaa
:O mogles wyslac do mnie...nie dostalam zadnej :O

Gość coz za finezyjny temat
o-o, juz mamy tematy po-walentynkowe ...

no właśnie, moje koleżanki narzekały dziś, że nikt o nich nie myśli, a chciałyby jakąś karteczkę dostać :) Jeszcze nie spotkałem się z tym, żeby dziewczynie się coś takiego nie spodobało. A może po prostu chce mi tym pokazać, że zlewa to wszystko.

Gość coz za finezyjny temat
:(

Gość pytajkaaa
:o chlopie kazda by to docenila..ta twoja PANI to jakis wyjatek

Może dla uściślenia - to nie jest jeszcze moja dziewczyna, znamy się dopiero od miesiąca, no ale w jakimś tam stopniu się już ze sobą zżyliśmy.

Gość Iaromina
Nie wiem jaka jest relacja miedzy wami, ale tak nie zachowuje sie dziewczyna, ktorej zalezy. No chyba ze ona taka po prostu jest (malo romantyczna), albo chce Ci dac lekko do zrozumienia, ze nic z waszej znajomosci nie bedzie. No niestety, ja wiem po sobie i swoich kolezankach jak kobiety reaguja na takie drobiazgi, a juz nie wspominajac gdy dostaja je od facetow, na ktorych im zalezy :)

nie no!!!jednym słowem reakcja dziwna....może sam ją nie wiem w jakiś sposób olałeś i ona teraz odbija piłeczke??? bo jak nie to hm miłe to nie było...

Nie przypominam sobie zebym ja kiedykolwiek olal. Kilka dni temu milo ze soba spedzilismy czas na spotkaniu. Od tamtej pory zadnych zgrzytow miedzy nami nie bylo. Dlatego wlasnie jest to dla mnie dziwne i dlatego o tym tutaj pisze :)

Może lasce tak do końca nie zależy...zlej ją, zobaczy że coś jest nie w porządku i sama zacznie Cię męczyć (;

Gość ej a moze ja własnie
wkurzyło ze jak piszesz nie było zadnych zwierzeń wiekszych na tej kartce, tylko taka zwykła? moze ona liczyła na cos bardziej uczuciowego?

Reakcja dziewczyny byla beznadziejna. Prawdopodobnie taka jak i ona tylko Ty tego nie widzisz. \"Wychodzi z Ciebie romantyk a ja tego nie lubie\"..no coz..ona szuka chama a nie romantyka! Szkoda zachodu..

Nie znam jej ani Ciebie ale jej reakcja mi się podoba, chociaz trochę obcesowa: a/ powiedziała wprost, szczerość jest bardzo cenna, związki budowane na niedopowiedzeniach są udręką dla obojga b/ nie jest sentymentalna (dla mnie do wieeeeeeeeelka zaleta, jeśli samemu się nie lubi takich bredni jak walentynki).

Gdy zaczniesz się tłumaczyć, w tonie przepraszającym będziesz uzasadniał, ze ty myślałeś inaczej, ze chciałeś być miły, ona skreśli Cię od razu. Widocznie nie lubi facetów, którzy nadskakują kobietom. Ja raczej rozdzielam romantyzm, romantykę od sentymentalizmu, często (moim zdaniem) sentymentalizm jest niesłusznie poczytywany za romantyzm. Ale to już inna kwestia...

Gość Siuśka
A może po prostu nie lubi walentynek i gdyby dostałą taka kartkę w jakiś inny dzień byłoby miło...Nie przejmuj się chłopie, przystopuj troszkę,daj jej czas na refleksje:)

Gość iseree
A może była zła za to, ze wysłałeś jej lakoniczną kartkę przez internet zamiast zaprosić do kina czy na kolację? Jeśli tak było to może chciała zgrywac taką "twardzielkę", której nie ruszają walentynki i fakt, że spedza je sama przed telewizorem...

\"Jeśli tak było to może chciała zgrywac taką \"twardzielkę\", której nie ruszają walentynki i fakt, że spedza je sama przed telewizorem...\" :D twardzielka

Gość blablablablablablablabla
reakcja niekulturalna powinna podziękować i jeżeli nie lubi takich "słodkich prezencików" to powinna jakoś delikatnie to powiedzieć

Ale czemu niekulturalna? Powiedziała wprost, czego oczekuje... I jesli mam byc szczery, to ja znam sporo kobiet, ktore na widok kartki walentynkowej wcale nie sikają w majtki...

Kartki walentynkowe sa passe:P Duzo wiecej radości sprawił mi telefon z nieco zwariowanymi zyczeniami z wrzaskiem mew w tle:D:D:D:D

kurcze, teraz zadałas mola chłopcom - bo skąd wziąć wrzeszczące mewy w srodku miasta :P

kobieto - miej litość... tu pisują biedni studenci, a Ty im każesz płynąć promem, żeby życzenia walentynkowe składac :P:P

A dlaczego niekulturalna, podziękowała przecież. A że przy okazji nie posikała sie w majtki...

"skad ja wytrzasnales?" przecież napisał, że tę kartke sam zrobił :P:P:P ps zobacz autorze - Ama tez uwaza, ze Twoj gest to porażka :P

rozumiem, nie chcesz go załamywac... ale nie bój sie Ama - bądź szczera

Komiczne:D:D:D:D Zlituj się, facet mieszka w Świnoujściu:P:P:P (ale fakt, chyba specjalnie na ten prom polazł:P)