Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rosły samiec

co myśleć o dziewczynie która mówi, że kocha i ufa a sprawdza swojego faceta ?

Polecane posty

Gość rosły samiec

mowi ze ufa i kocha bezgranicznie a sprawdza swojego faceta, podsyła mu na maila inne maile niby od obcej dziewczyny ktora chce go poznac i nie przeszkadza jej nawet to ze on jest zajety ? co o kims takim sądzić ?

Gość pozostaje ci sadzic ze bardzo
jej na tobie zalezy. Jak kilka razy sprawdzi i nie zaliczysz wtopy, to przestanie. ;) Generalnie ona nie ufa ci w 100%

Gość rosły samiec
no dobra, ale nie dałem jej żadnych powodów do zazdrości, żadnych a ona podsuwa mi pod nos świnię w postaci dziwnych maili od jeszcze dziwniejszych dziewczyn :-o

raczej - przejechala się kiedyś na kims, komu ufała i teraz woli dmuchać na zimne

Gość wwwweet
wiesz co moze sie boi sie zaangazować dopóki nie bedzi pewna ze jestes tego warty, wiesz sa dziewczyny które zakochuja sie ciagle w innych facetach ale to zakochanie to tylko zauroczenie oraz takie które zakochuja sie naprawde - ale tedy jest duze ryzyko zranienia jesli facet okaze sie np. chamem wiec taka dziewczyna najpier bada podłoze:-) ja np. jak kogos poznałam to siostra tez mi kazała sprawdzic jego dowód czy ma zone i dzieci hehe jak przezyjesz te sprawdziany bedzie dobrze powodzenia

Gość rosły samiec
tylko ze my jestesmy ze soba bardzo dlugo, zareczylismy się, jest mi najwazniejsza osoba na swiecie i bardzo ja kocham. nigdy nie dalem jej powodow aby myslala ze jest inaczej. a tu nagle wyskakuje mi z mailem i ze sprawdzaniem - dlaczego ?

Gość a moze ty ja podejrzewasz
o cos czego nie zrobila? albo ja oszukales pare razy? a moze zwyczajnie chciala sprawdzic czy jej o tym powiesz tylko?

Gość a moze ty ja podejrzewasz
a ty jestes do konca szczery i uczciwy?

Gość abcdefghaaaa...
Może boi się, że Ciebie straci... chce sprawdzić Twoją reakcję... dal mnie osobiście jest to nie do pomyślenia...

Gość na moje oko to ona
po prostu Ci nie ufa... rozejrzyj się dokoła a zrozumiesz dlaczego. Jeśli sprawdzi parę razy i nic nie znajdzie to przestanie :)

Gość rosły samiec
ja jestem szczery, moze nie do konca, bo wkurzylo mnie to ze nagle pisze do mnie ktos kogo nie znam i nikomu nie podawalem swojego maila.jakis czas po tym jak dostalem tego maila wyslalem odpowiedz z innego fikcyjnego maila ( podejrzewalem o to swoja dziewczyne ) ze niby chce ja poznac itd... ona prawdopodobnie wczoraj odczytala ta wiadomosc bo weszla na tego maila, napislaa kolejnego na mojego maila wlasciwego niby z zyczeniami ale dalej chciala mnie poznac i przy okazji odpisala na tamtego maila - tego co dla jaj napisalem do niej aby sprawdzic kto to jest. i od tamtego czasu widze ze ona jest jakas inna, cos ja gryzie a jak spytalem sie czy to ona robila mi ten kawal z tym mailem i ze mnie sprawdzala to zaprzecza swoim slowom. ja mam pewnosc 100% ze to ona wlasnie po tym, ze powiedzialem jej ze zalozylem sobie fikcyjnego maila i wczoraj sprawdzalem czy ona cos mi odpisala. sciemnilem jej ze nie odpisala a odpisala bo chcialem zobacztyc jej rekacje. teraz dokladnie widze ze ona jest wsciekla i ze to ona to zrobila. sprawdzala mnie tylko dlaczego ? nigdy jej nie zdradzalem, nigdy nie skrzywdzilem. jestesmy ze soba bardzo dlugo a ona mi trobi cos takiego dopiero teraz a nie na poczatku... kocham ja ale poczulem sie podle tym sprawdzaniem co o tym myslicie ?

Gość hsbdfH
a moze ja oszukales chociazby raz? moze zwyczajnie poczula sie niepewnie i byla ciekawa czy jej po prostu powiesz o tym ze ktos do ciebie pisal.A poza tym skad wiesz ze to ona pisala z tego maila-przyznala sie?moze to nie ona,skad masz pewnosc?

Gość abcdefghaaaa...
ja uważam, że nie przestanie... daj jej do zrozumienia, że to Cię rani i zniechęca... pokazuje brak zaufania jej do Ciebie..

Gość rosły samiec
przyznaje ze kilka razy oszukalem ja z drobnostkami, ale nigdy nie mialo to nic wspolnego z naszymi kontaktami damsko - meskimi, nigdy jej nie zdradzilem, nigdy nie myslalem o innej dziewczynie NIGDY ! te glupoty to np to ze nie powiedzialem jej ze poszedlem z kolega do kina gdy ona chciala isc ze mna na ten film itd, po prostu poszedlem z kolega do kina i nie mowilem jej tego, ale to chyba nie powod aby robic takie sprawdzanie ?

Gość GLUPI JESTES

Gość abcdefghaaaa...
hmmm... a może ktoś z jej znajomych widział Cię w kinie, ale wiedział do końca z kim jesteś... a że wyobraźnia ludziom działa to nie trzeba było dużo dopowiadać... plotka rodzi plotkę = niedopowiedzenie, rodzi niedopowiedzenie

Gość Ciotka Matylda w papilotach
ej no nie panikuj czasami dziewczyny mają takie głupie pomysły.Jeśli jest tak jak mówisz ze nigdy nie zawiodłeś jej zaufania to pewnie z czystej ciekawości chciała zobaczyć co ty odpiszesz. Ja też wpadałam kiedyś na taki durny pomysł, kazałam zadzwonić koleżance do mojego chłopaka i się z nim umówić bo byłam święcie przekonana że jej odpowie że nie bo ma dziewczyne, jest zajęty i nie ma mowy o takim czymś nawet i się mocno zdziwiłam kiedy facet bez zająknięcia umówił się z tą koleżanką jeszcze na ten sam dzień.Aczkolwiek przyznałam mu sie potem i powiedziałam że tak właśnie przeczuwał że to ja go sprawdzam i chciał zobaczyć kto to przyjdzie na te spotkanie. Także spoko.

Gość kurnik
a ja mysle ze twoja dziewczyna nie czuje si eatrakcyjna przy tobie moze jestes przystojny a ona ma komleksy na punkcie swojego wygladu ze jest brzydka za niska i porownuje sie z innymi dziewczynami i moze mysli sobie ze ty znajdziesz sobie jakas ladniejsza niz ona i moze sama sobie cos chce udowadniac piszac te meile i mozliwe ze masz jakis taki sposob bycia luzny ze masz wiele kolezanek i ni estronisz od nich i ona po prostu przez twoje zachowanie czuje sie gorsza ROZUMIESZ? aha i moze za malo jej mowisz kocham cie jestes jedyn anajpiekniejsz masz piekne cialo masz sexowny brzuch kocham twoje posladki poczuj zeby poczula sie uwielbiana przez ciebie

Gość Laliitaaaa
a ja powiem ci tak, ze po slubie bedzie jeszcze gorzej, wtedy jak ja sie pytales czy to na ci pisze z drugie maila powinna sie przyznac a nie ciagnac to bezsensu dalej. ludzie takim zachowaniem jak ona sami prowokuja do zdrad itp. porozmawiaj z nia szczerze (ale obydwoje niech ona nie klamie i nie zachowuje sie jak dziecko)bo inaczej ten wasz zwiazek za kilka lat moze sie rozpasc, bo jak dlugo wytrzymasz

Jeśli się kogoś złapie na najdrobniejszym nawet kłamstewku, to przestaje mu się ufać. To normalne. Ja nie wierzę nigdy komuś, kto chociaż raz minął się z prawdą w kontaktach ze mną. Dziewczyna chce przeżyć całe życie u Twego boku. Nie dziw się, że Cię sprawdza, skoro zdarzyły Ci się momenty niezupełnej szczerości. :O

Gość kurnik
a to szczera prawda jesli raz sie kogos oklamalo to juz pozniej jest calkiem inaczej nie ufa sie po prostu taka jest prawda

Gość abcdefghaaaa...
zgadzam sie w 10000%

Gość kurnik
rosły samiec spróbuj jej pokazac jak bardzo ci na niej zalezy moze wlasniejej tego brakuje moze za malo czasu jej poswiecach a tak wogole to mysle ze mozlwe zew przyszlosci jakis facet ja zranil i teraz sie tez boi ze w tym przypadku moze tak byc na to chyba jednak niem alekarstwa ale sa sposoby zeby pomoc cos zrozumiec tej drugiej osobie czulos opiekunczosc po prostu chyb atrzeba jej posiwecie wiecej czasu i zaangazowania niz normalnie pozdro