Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dzindzer

Jakich pieluszek używacie???

Polecane posty

MaMani, we wszystkich zdaża się, że siuśki wylecą i boczek jest mokry, ale w huggisach i pampersach to tak jakby wkład przemakał. Znieniam co 3, 3,5 h, a mala dużo nie pije. Nigdy nie zdażyło mi się to w tych tanszych pieluchach z lidla. Narazie mam jeszcze pół paki pampersów i prawie całą huggisów, więc chcę je zużyć, ale zakładam je tylko w dzień po domu.

Ja pampki 2 zakładałam jeszcze jak mała miała 6 kg. Natalka jest chudziutka, a długa - 6,400kg i 70cm

ja juz od miesiaca zakladam swojej 3-miesiecznej corci 3 pampersa.malutka wazy 6kg i 61 dluga na poczatku byly luzne ale nie ugniataly jej nozek jak 2.od poczatku uzywam pampersa a ceny pieluszek wcale nie sa tak zroznicowane.

Wychowałam na pampersach córke,a teraz synka.Kiedys uległam pozytywnym(teraz wiem ze pseudo)opniom o huggiesach i kupiłam paczke,po użyciu trzexch sztuk wydałam je,dziewczyny przejedzcie ręką po tej gumie szorstkiej i drapiącej!Masakra! Nigdy juz nie zdradziłam pampersów i nigdy mi tez zadna pieluszka pampers nie przeciekła:) Zaden rozmiar:D Jesli chodzi o \"wystarczalnosc\",to dwie jumbopaki na miesiąc zuzywamy.Synek ma rok.Uzywamy 4+, pakowane po 66.Jestem w szoku,ze ktos tu pisze za na miesiac mu paka starcza:D:D czyli co? Dwie pieluszki na dobe??????????????????????????????SZOK:D

MaMani a Ty przeczysz sama sobie:D Piszesz ze zmieniasz pieluszke co trzy godziny,a wyzej piszesz ze jumbopaka pampersów,czyli 66 sztuk,wystarcza Ci na 3 tygodmnie do miesiąca!!Moja droga wiecej empatii w stosunku do dziecka plissssssssssssss.........

Gość anty_mirena
he he Mamani:D:D wstyd!

U mnie pampersy się nie sprawdziły bo mały dostał uczulenia i miał tyłek odparzony. Sprawdziły się tylko Bella Happy. Huggies - były jakieś dziwne, czasem coś wyciekało i nie przylegały dobrze w okolicach pachwin. często mocz z nich wyciekał. Ja tych Bella używam od urodzenia małego i są w sam raz i cena jest przystępna.Dobrze pochłaniają. Trzeba najpierw przetestować kilka firm bo każde dziecko inaczej reaguje.

chodziło mi że sie nie sprawdziły pieluchy firmy - Pampers.

U mnie pampersy się nie sprawdziły bo mały dostał uczulenia i miał tyłek odparzony. Sprawdziły się tylko Bella Happy. Huggies - były jakieś dziwne, czasem coś wyciekało i nie przylegały dobrze w okolicach pachwin. często mocz z nich wyciekał. Ja tych Bella używam od urodzenia małego i są w sam raz i cena jest przystępna.Dobrze pochłaniają. Trzeba najpierw przetestować kilka firm bo każde dziecko inaczej reaguje.

Gość Babybaby
only pampers! just are the best:)

PETRA mi też jumbo pack starcza na góra dwa tygodnie, niekiedy w ciagu poł h ida 3 pamki i co, a młody też duzo pije wiec pieluszka, jedna na maksymalnie 2do 2,5 h bo przeciek i obojętnie czy pampers czy inna ,pampersy przemakaja a inne przeciekaja bokiem:O

petro droga, poprostu niektóre mamy roczne dzieci na nocnik sadzają i wtedy paczka na miesiąc starcza.

Gość wiedziałam ....
roczne na nocnik powiadasz?to chyba treserki cyrkowe jakies;-)

Gość gość
Namiary - http://www.empik.com/dziecko/pampers-promocja Cóż... od kiedy masz dzieci, polujesz na promocje związane z dziecięcymi produktami. To całkowicie normalne ;-) My najczęściej kupujemy online, na takich promocjach, kiedy dostawa jest do zrobienia za free, a cena pieluch niska. Zresztą - są takie produkty, które wolę po prostu kiedy ktoś mi dostarczy sam do domu.

Gość gość
Jezu, ten bot z reklamą Empika na każdym mamusiowym temacie