Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurnik

CZY UWAZACIE ZE FOTOGRAFOWIE TO ZBOCZENCY????

Polecane posty

Gość kurnik

robia zdjecia panna w studiu a potem sie z nimi kochaja jakie macie zdania na ten temat czy uwazacie ze bycie w zwiazku z fotografem ktory zajmuje sie robieniem zdjec innym np kobieta , czy to zwiazek w ktorym jest wieksza szansa na zdrade???

Gość dałaś fotografowi
?

Gość kurnik
nie nie dalam pytam co sadzicie o tym ???bo jestem z taka osoba wlasnie!

Gość kurnik
czy ktos z was tez jest w zwiazku z facetem ktory robi zdjecia???

Gość kurnik
o faceta co robi zdjeci na slubach i takiego co robie kobieta niekoniecznie rozbierane ael w roznych strojach a moze jest tu jakis fotograf?? ktory porozmawia??

Gość takasrakaowaka
jak robi zdjecia slubne to z kim ma cie zdradzic z Panna Mloda ?!

Gość kurnik
bo ja wlasnie jestem w taki zwiazku i meczy mnie to rozne panny wydzwaniaj odnosnie zdjec slubnych to chca sie umawiac na spotkania zeby to niby dyskutowac jakie zdjecia chca i to mnie zaczyna draznic coraz bardziej

Gość kurnik
aa bo to na slubach malo dziewczyn jest ??? niemam racji??

uwielbiam uogólnienia... Ci od paszportowych i slubnych sa okey, a Ci od sesji to zboki....:]hehe a ja bylam z takim co robil i slubne i sesyjne (do jakiej kategorii go zaliczycie??)...iii...przyczyna rozstania bylo cos zupelnie innego, jego trudny charakter... musze jeszcze powiedziec, ze kiedy ja mialam sesje u Niego to traktowal mnie nie jako swoja kobiete, ale wlasnie kogos kto pozuje, profesjonalnie... ja lubie srodowisko fotografow, bo troche ich znam, i uwazam,z e to normalni ludzie, zarowno faceci jak i laski...(a laski tez sa zboczone?? panie fotograf??)...smieszne co to wypisujecie, chyba nie mialyscie doc zynienia z takimi ludzmi... a jak koles jest zbokiem, to niewazne, kim bedzie: czy fotografem, czy policjantem, czy panem sprzedawca, pozostanie nim...proste

tak kurnik laski wydzwaniaja w sprawie zdjec slubnych, bo za pol roku wychodza za maz, za faceta ktorego kochaja a Twojego chca przeleciec...przeczytaj to co napisalas, i nie narazaj sie na smiesznosc... a jesli twoj facet sprawia, ze nie jestes mu w stanie zaufac, to nie jest to wina zawodu jaki wykonuje, ale tego jak sie zachowuje, lub tego co sie roi w Twojej glowie....zastanow sie

Gość bleeeeeeeee
ferie przyszłyi dzieci sie nudza.Odpowiadając na ta debilne pytanie narazacie sie na smieszność

Gość taaaaaaaaaaaa
no jasne i ginekolodzy,lekarze ,adwokaci rozwodowi to najbardziej.Weź dziewczyno sie puknij w łeb co?

Gość śliczna jest
popierdolona jesteś... i tyle na ten temat... najbardziej zdradzają ci którzy naturę fotografują pojenaca ździro

Gość kurnik
uwazam ze najgorsie sa ci co robia kobieta zdjecia czy to w bieliznie czy w czym innym NIKT MI CHYBA NIEPOWIE ze jak facet napatrzy sie na jakas laske jak robi jej zdjecia prze godzine na przyklad w bieliznie ale bo i bez to sie nie podnieci i niema ochoty na przelecenie jej ?? to wkoncu facet a wlasnie taki co robi takie zdjecia ma tyle okazjii kobiet jak zaden innym normalnie pracujacy?? prawda?

Gość śliczna jest
to uwazaj bo ginekolodzy też mają okazję i to większe... i jak pójdziesz na to usg to napewno ci zasadzi swojego ptasiora do komory a ty na samolocie odlecisz... i już ci nie bedzie potrzebny fotograf

Gość kurnik
taknapieprzacie a ciekawe jakbyscie sie czuly gdyby wasz facet przesiadywal z golymi albo prawie nagimi kobietami ktore sie obnazaja itp rozumim ze ucieszylybyscie sie z tego

Gość zwiazkowa
hej! ja wlasnie jestem w takim zwizku, tzn. moj prtner nie jest fortografem zawodowym ale fotografia jest jego wielka pasja i dazy w kierunku zmiany zawodu wlasnie. Jestesmy razem 5 lat, przez caly czas trwania naszego zwiazku partner zajmuje sie fotografia (portrety, akty, moda, zdjecia slubne). Nigdy przez ten czas nie mialam podstaw zeby posadzic go o jakies nieuczciwe zagrania. Wiem ze on traktuje fotografie i kobiety z ktorymi pracuje bardzo profesjonalnie. Wiem tez, ze nigdy nie moge do konca byc pewna jak jest na prawde. Ale czy w ogole ktokolwiek moze? Znam podejsice mojego partnera do zwiazku i fotografii, w obu przypadkach jest bardzo powazny. Jestem spokojna. Chociaz na poczatku bylo mi trudno, ale musialam raczej walczyc ze swoja niska samoocena, nie z jego podejsciem. Znam wielu fotografow w stalych zwiazkach, nie widze w tym rpblemu. Wiem ze wszystko zalezy od nich samych, ich wlasnego podejscia i pobudek dla jakich sie tym zajmuja. Pozdrowki dla tych w podobnej sytuacji! :)

Gość śliczna jest
to pomysł co on musi czuć jak ty się rozbierasz przed pierwszym lepszym ginekologiem, rozkładasz giry a on ci wkłada wibrator do usg

sliczna jestes ---> mialam to samo napisac, aczkolwiek w troche innej stylistyce:P kurnik ----> no to czym sie martwisz? Twoj podobno robi zdjecia clubne, to nie ma takiego zgarozenia?? a tak na marginesie naprawde zastanow sie dziewczyno... jak ktos jest profesjonalista, to wykonuje swoja prace jak profesjonalista!!!!... nie widzialam zeby jakis fotograf na widok modelki sie niezdrowo podniecil, wtedy tez jak wyzej zostalo napisane... ginekolodzy czyz wykli lekarze w trakcie wykonywania swojej rpacy musieliby sie podniecac.... normalnie masakra:P

kurnik nie wiem czy przeczytalas co ja napsailam, przez trzy lata bylam w zwiazku z takim fotografem, czesto z reszta bralam sama udzial w sesjach robionych przez Niego... zapewniam Cie, ze ani sie nie wkurzalam, ani nie bylam zazdrosna, to byla jego praca...a On byl profesjonalista...i rpzesiadywal jak to mowisz z takimi golymi babami... natomiast twoj robi slubne zdjecia, wiec sie pytam dalej, o co sie tak denerwujesz?

Gość kurnik
zwiazkowa dzieki za wypowiedz !

Gość prymitywna jesteś
i do tego analfabetka

Gość kurnik
koniec tematu widac tu niema nikogo powaznego kto umie normalnie sie wypowiadac

Gość kogut
wszystkie poszły uczyc sie orazmu z ginekologiem a wtrakcie beda miały robione usg dopochwowe:P

a w czym ja niepowaznie sie wypowiedziałam?? byłam w takim związku i napisałam co o tym myślę... więc napisz w którym moemncie byłyśmy niepowa żne?? może w tym, w którym nie podzieliłysmy Twoich obaw??

Gość kurnik
nie pisze konktetnie o twoich wypowiedziach tylko o innych widac co niktorym pstro w glowie i lubia taie tematy jak pierdolenie kotka za pomoca mlotka wiec powodzenia zycze

no coz, w sumie troche sie im nie dziwie, bo wymyslasz sobie problem dziewczyno, jak facet Cie kocha i jest godny zaufania, to po co sie meczysz takimi rzeczami? to zawod jak kazdy inny...

Gość kurnik
pozdrawiam milego popludnia