Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KLOMI M

bardzo prosze o pomoc- swedzenie ciala

Polecane posty

Gość KLOMI M

kochane, mojego mezczyzne od jakiesgo czasu(roku, dwoch) strasznie swedzi cale cialo gdy sie spoci... np po treningu itp. byl oczywiscie u lekarza i niestety lekarz stwierdzil ze to alergiczna rekacja na pot i nie da sie z tym wlaczyc;/ przeciez to smieszne... moze ktos mial podby problem...? znacie jakies leki...?

Gość KLOMI M
czytam w tym necie o tym i czytam..i okazuje sie ze to moga byc objawy wielu chorob..choelra jasna...ale jego swedzi wlansie glownie po treningu...jak sie spoci...czasem tez po kapieli...nie wiem sama co z tym robic:( nikt nie ma porbnych problemow?

Gość mimimimimmmimimiiiiiiiiiiiiiii
mój facet ma to samo ale jemu nawet nie chce sie isc do lekarza, ale martwie sie zeby nasza córcia nie miała kiedyś takich problemów ze skóra, serio nikt nic nie wie?

Gość KLOMI M
wlasnie kurde ciezko;/ moze trzeba zorbci testy alergiczne zeby sprawdzic czy to wogole jest ta alergia na pot czy nie....

Gość alergiczka76
Po 1/ Niech mąż poprosi lekarza rodz. o skierowanie do alergologa i zrobi testy alergiczne 2/ Wskazana byłaby również dieta oczyszczająca organizm z toksyn warzywno-owocowa min. 2 tygodnie tu podaję topik z dietą: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3170829&start=1440

Gość moj chłopak ma
dokładnie to samo. tez nie byl z tym u lekarza. a w nocy sie czesto poci

Gość ________________
Organizmy Waszych mężczyzn w ten sposób oczyszczają się z toksyn. Powinni zastosować jakąć kurację oczyszczającą - to stężenie toksyn w pocie się zmniejszy. Mogę polecić miksturę oczyszczającą Słoneckiego - http://www.bioslone.pl/mikstura

Gość biedroń
Nie wiem na pewno,ale to może także być podwyższony poziom glukozy w organizmie Twojego partnera. Znam sporo przypadków, kiedy kojarzono takie objawy ze wszystkim innym,ale nie z hyperglikemią, a to był symptom właśnie tego. To nie musi oznaczać,że ma regularną cukrzycę (najczęściej typu II ),ale tzw. "przygodną hyperglikemię", która po zastosowaniu odpowiedniej diety i wysiłku fizycznego unormalizuje poziom glukozy. Warto zrobiść badanie poziomu cukru we krwi na czczo i ewent. krzywą cukrową.

Gość KLOMI M
hmmm Biedron ciekawa hipoteza, moze rzeczywiscie cos jest nie tak z cukrem bo moj facet jest ciagle spiacy..i wogole bardzo duzo potrzebuje snu...