Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta co pierdolca chyba dostanie

pierdolca mozna dostac przez to szukanie pracy

Polecane posty

Gość ta co pierdolca chyba dostanie

:( tez szukacie?

Gość Ju...
Nie:P:D

Gość Ju...
Oj, wiesz jak jest z tą pracą - milczą, milcza, a jak odezwie się jeden, to wszyscy inni też. A w jakiej branży szukasz?:) Mnie się nie chce nawet szukać, niektórzy nie nadają się do tego, aby pracować.:P

Dostałam ofertę z firmy która zajmuje się dekoracją wnętrz.Po trzech latach wreszcie się udało,no chyba że wygryzie mnie jakaś długonoga bląd laska,na to też jestem przygotowana.

Gość Ju...
Szukanie jest akurat fajne - wybajdujesz ciekawe oferty i ślesz dokumenty. Gorzej jednak, jeśli się już odezwą - chociaż od interviews tez można się uzależnić i polubić.:P

Gość Ju...
CattieBriee --> powodzenia życzę.:) Uda Ci się. Ale długonogich blondynek prosze mi się tu nie czepiać.:P

Gość in Stettin
moja znajoma znalazła pracę na ulicy. jakiś tam wyżej ustawiony w banku, w akcie desperacji chyba, podszedł do niej i zaoferował pracę (normalną pracę w banku :P, nie u niego pod biurkę). znajoma ni ładna, ni brzydka, inteligencji na twarzy też wyrysowanej nie ma. mnie ostatnio pracę w podobnej sytuacji zaproponował radca prawy, na zastępstwo tylko. to chyba teraz nie tak trudno o robotę, hm ?

Gość in Stettin
no bez przesady :O, wożą tyłka, ale choćby do bankomatu, sklepu, itp przejść się muszą. a pracę w mbanku dostała.

Gość in Stettin
albo śląskim, hm mbank albo śląski, teraz już dokładnie nie kojarzę.

Dla mnie już miało znaczenie w jakiej branży,bo jak 10 lat robisz coś co nie do końca ci pasuje i choć się nieźle zarabia to jednak nie jest się spełnionym do końca.

ja podobnie pracę dostałam. najpierw opierdzieliłam (przyszłego prezesa), że jest obleśny i z propozycjami zarobku to na Wspólną niech się wybiorą, ale facet mile mnie zaskoczył :) No i praca jest.

Gość Ju...
Ale tak pod biurkiem chyba niewygodnie pracować, nie?:(

Gość Ju...
Przepraszam, źle przeczytałam. Taki casting to ciekawa sprawa.:) Ale przecież nie każdego na ulicy wyhaczą.:( Dobra, nie przeszkadzam Wam.

Gość in Stettin
pisałam, że praca nie jest pod biurkiem :O, tak trudno uwierzyć jeśli coś nie mieści się w łepetynie :P. no i podszedł, przedstawił się, poprosił o 5 min, na szybko wyjaśnił o co chodzi, zapytał czy jest zainteresowana i zaprosił do banku. a później już z górki.

Gość in Stettin
a ile masz lat ? Moim zdaniem najlepiej pracy szukać sobie już w trakcie studiów :). Większa swoboda, nie ma takiego parcia, że jak teraz się nie znajdzie, to już jestem przegrana i bezrobodna. Na luzie, spokojnie, masz się jeszcze czas.

Gość Ju...
Za siedzenie na kafe powinni płacić - w końcu to działalność doradcza.;) 🖐️

\"Szukanie jest akurat fajne\" ta fajne :O jak nawet na najgorsze stanowisko w czymkolwiek nie masz kwalifikacji czy tam predyspozycji :O przeglądanie ofert skłania mnie raczej do zrobienia sobie krzywdy :O

Gość hehahehehaha
zrobcie sobie kurs spawacza - to daje dzis duze pieniadze i piekne duze oczka :D // zartuje, powodzonka w szukaniu roboty

Gość Ju...
A co Cię interesuje? I co jest problemem?

Gość Ju...
O.K., rozumiem. Ale przecież to Twoja sprawa gdzie i jak szukasz. Nie tłumacz, rób to, co uważasz za właściwe. Przecież to Twoja sprawa.

Gość ano ja tez mam dosc szukania
ja tez szukam i szukam i duuupa....wszedzie jecza ze swierzy dyplom...i co im na ot poradze...mam go ukisic czy co zeby byl nieswierzy :/

Gość MajaMi
A u mnie szukają niepełnosprawnych kelnerek. Co za dół... tak mogę sobie szukać w swoim mieście robotki :P

Gość żałosne na maxa
pierdolca można dostać przez to szukanie dobrego pracownika teraz motto to robić ale sie nie narobić, coś ukraść i zarobić kupę kasy

Gość żałosne na maxa
ja nie napisała o twoim przypadku ale o swoim

Gość żałosne na maxa
tak jestem i mam straszny problem bo brakuje "normalnych" ludzi do pracy

Gość żałosne na maxa
już wszędzie gdzie tylko można a warunki oferuję bardzo dobre, więc to ja tych normalny nie odstraszam - może takie czasy że ludzi w Polsce za mało

Gość to ja autorka
a w jkaim miescie jest ta praca? i co to za praca?-mozesz napisac cos wiecej?