Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość call me cold turkey

Benzodiazepiny - odstawianie, pomogę

Polecane posty

Gość angel25
ja odstawiałam alvente i sedam przeszłam maskre drgawki itp. anafranil juz tez prawie odstawilam i to jest prawie nic w porownaniu z tamtymi lekami

Gość nmnmkmjnmkj
na autorke radze uwazać.dobrze szurnięta laska:O

Gość woda z dupy
A ja wam powiem,żę najgorsza jest grypa żołądkowa, temperatura, woda z dupy sie leje, nie mozna za bardzo jest oslabienie itd itp.

Gość gość
k

Gość gość
Witam wszystkich w temacie Benzodiazepiny, każdy kto zna temat to wie że to cholerstwo truje organizm ,ale opowiadanie głupot że dobry lekarz ci pomoże to jest bujda na wielkich resorach ! lekarz obecny ma za zadanie ci pomóc ,i to czyni wypisując ci następną receptę bo pacjent czuje się dobrze.Osobiście pod okiem tzw specjalisty wychodziłem z owych g...en dwa razy,i nie dało to rezultatu choć biorę bardzo małe dawki Bromazepamu 2mg kilka lat, a muszę wspomnieć gdzie ja już nie byłem u kilkunastu specjalistów i tylko zmiana nazwy specyfiku i recepta ,Będzie dobrze klepie po ramieniu dozgonnego klienta!!! to są słowa lekarzy. pozdrawiam i głowa do góry

Gość gość
Witam,mam pytanie do pani Hermenegildy! Jeśli pani twierdzi że ssri nie uzależniają to dlaczego po ich odstawienu odczuwa się mrowienie kończyn dolnych ,drgawki,podniesione ciśnienie choć wcześniej nie było takich objawów kiedy specyfik zalegał w organiżmie? A po trzech tygodniach przerwy dawek następują takie obiawy ,i co wtedy ma "pacjent "ze sobą zrobić! pozdrawiam. Gość

Gość do gościa
hmm to moze ja odpowiem, SSRI w zasadzie nie uzalezniaja lecz wystepuje podczas ich stosowania zjawisko tolerancji fizycznej, prosze poczytac - to dwie rozne sprawy

Gość gość
czy po 2 miesiecznym zazywaniu xanaxu mozna sie uzaleznic i jak dlugo moga trwac objawy odstawienne