Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fajny_gość_chyba..

Dylemat...co byście zrobili?

Polecane posty

Gość Fajny_gość_chyba..

Cześć, siedzę sobie spokojnie a tu dzwoni do mnie dziewczyna mojego najlepszego przyjaciela i mówi (nie pyta) że wpadnie. Będzie o 20..zastanawiam się o co chodzi. W sumie to jakoś zaczęła mnie "zauważać" po małym incydencie na basenie. Koledzy chcieli mi zrobić psikusa przed laskami i zdjęli mi spodenki...problem w tym, że mój członek ma 20 cm w zwodzie... Więc bynajmniej nikt się nie śmiał, a Dagmara (dziewczyna przyjaciela) jakoś tak dziwnie na mnie spojrzała... Myślicie, że ona chce przyjść i przetestować mój sprzęt? jest niezwykle atrakcyjna ale ja mam dziewczynę, która wyjechała do Anglii, żeby uzbierać trochę kasy na wspólne mieszkanie...mam ogromny dylemat...wszystko jest na nie ale wiem, że jak się pojawi to jej nie odmówię....

No to niezłego psikusa Ci zrobili, skoro miałeś wzwód. To się nazywa zrobienie laski, a nie psikusa...

Gość to się chyba nazywa...
prowokacja? :P

Twoja dziewczyna z Angli ją nasłała i tyle. Jak zapuka to zawołaj \"NIKOGO NIE MA W DOMU\"

Gość kafe teriusze
tylko jedno Wam głowie. Penis. tylko on zwrócił waszą uwagę xDD pomózcie chłopakowi, a nie jego penisem się przejmujecie xD

Gość pedzaca odp
powinienes przystac na jej propozycje, pobrac oplate i rowniez dolozyc na wspolne gniazdko z dziewczyna na emigracji zarobkowej

oj ty znawczyni, a masz penisa ze wiesz kiedy staje ?? moze moglo, fajny gosc zadal chyba inne pytanie, a nie jak to sie stalo ze mu stanal

Gość jesteś świnia i tyle
że nie będziesz umiał jej odmówić...co nie umiesz nad sobą zapanować :O...współczuję twojej dziewczynie ze ma takiego gnojka za chłopaka :O

Dziewczyna tyra w Anglii, a ten sobie lata na basen, w dodatku we wzwodzie, a teraz udaje niewiniątko:P Ciekawe co byście powiedzieli, jakby to napisała dziewczyna, która topless opalała się na basenie, mądrale:P

Zrób jej herbatę lub kawę, pogadaj trochę i nie pozwól się sprowokować. Jak będzie się przymilała, udaj, ze nie wiesz o co chodzi i opowiedz jej, jak bardzo tęsknisz za swoją dziewczyną i jaka ta dziewczyna jest wspaniała. Potraktuj ją własnie tak, jak chcialbyś, żeby Twój kumpel potraktował Twoją dziewczynę w takiej sytuacji.

Gość facet to ty picujesz
na basenie ze stojącym kutasem, chyba żeś viagre popijał denaturatem i na niebiesko widzisz, z takim sprzetem to ty dziewicy zaimponujesz z pipą jak wiadro

Gość a potem sie obudziles
, nie? :P

Gość ziemia do ciebie
tu ziemia tu ziemia albo to mars:P

Gość już po 20
ciekawe czy przyszła ;)