Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aga 86

niech ktos odpowie poronienie

Polecane posty

Gość aga 86

kochalam sie z chlopakiem kilka dni po rozpoczeciu brania tabletek zle sie zaczelam czuc wiec pomyslalam ze jestem w ciazy zrobilam test negatywny wiec pozniej znow zaczelismy sie kochac dostalam okres ze straszym bólem brzucha w wieczorem gdy rano wstałam i wyciagnełam roztrzesłąm sie nie był na nim skrzep krwi tylko jakby kawał skóry biały troche z jednej strony czerwony. to jakby byla skóra ktora łatwo sie dawała urywac. czy to znaczy ze bylam w ciazy a ten bol brzucha to poronienie

Gość aga 86
odpowiedzcie bo sie niepokoje

Gość katygora
nie sadze, bol brzucha mogl byc raczej od tabletek, moze masz zle dobrane. Ja co miesiac mam miesiaczki ze skrzepami jakby i moja ginekolog mowila ze to normalne. Pozdrawiam.

Gość aga 86
rozumiem tylko to nie byly skrzepy krwi tylko jakby skora ktora latwo sie rozrywala

Gość uściślijmy
Jest bardzo prawdopodobne, że to bylo wczesne poronienie. Tabletki anty dwuskladnikowe mają to do siebie, że jeśli zawiedzie blokowanie owulacji drugi składnik powoduje takie zmiany w ściance macicy by nie dopościć do zagnieżdżenia zarodka. To co określiłaś jako :kawalek skóry to prawdopodobnie było tzw. ciałko zółte czyli zarodek z otaczajacymi je tkankami.

Gość aga 86
dziekuje bardzo nigdy wczesniej nie mialam takiego czegos zdarzaly sie skrzepy krwi ale nie skóra. czy to znaczy ze moge miec jakies problemy w przyszłosci z zajsciem w ciąze