Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DNA1

Do kobiet!!

Polecane posty

Gość DNA1

Co robicie jak podczas przytulania sie np. na kanapie Wasz facet ma erekcje, a nie chcecie posuwac sie dalej? Udajecie, ze tego nie widzicie?

Gość DNA1
prosze powiedzcie, bo nie wiem jak sie zachowac!

Gość no to ja.
przytulam go,albo jak nie chce żeby się za bardzo wkręcił to zaczynam rozmowę:p na jakiś"powazny" temat :p :)

Gość DNA1
I jak go dalej przytulasz, to erekcja mija?

Gość perfumowana
a ja mam troszke inne pytanie, ale jakby zwiazane z tematem :) Czy jest jakiś sposób, oprocz patrzenia w intymne miejsce, zeby stwierdzic ze facet sie podniecil ??? Czy jakos szczegolnie sie wtedy zachowuje???

Gość DNA1
Kobiety, czy naprawde kazda erekcja rowna sie u Was z seksem? Napiszcie jak sie zachowujecie kiedy nie chcecie pojsc na calosc...

Gość DNA1
Perfumowana, jezeli siedzicie bardzo blisko siebie lub stoicie, to po prostu czujesz erekcje na swojej nodze;)

Gość perfumowana
a czy oprocz tego że ja poczuję, to czy on sie jakos szczegolnie wtedy zachowuje ???

Gość straaaaaaaaaaaaaszne
19:27 perfumowana a ja mam troszke inne pytanie, ale jakby zwiazane z tematem Czy jest jakiś sposób, oprocz patrzenia w intymne miejsce, zeby stwierdzic ze facet sie podniecil ??? Czy jakos szczegolnie sie wtedy zachowuje??? -------------------------------------------------------------- No proste,ze TAK:P zaczyna mocniej mu bic serce, ma wzmozony oddech....inaczej na Ciebie patrzy , jak by chcial Cie \"zjesc\":):)

Gość perfumowana
Dziękuje za odpowiedz ;)

Gość straaaaaaaaaaaaaszne
hehe ;);) poza tym to powinno byc pytanie skierowane do facetow a nie do kobiet:) :P

Gość kucharzowi się rośnie czy
nie,no, gdyby skierowane było do mężczyzn odpowiedź byłaby tylko jedna i wiadoma :)

Gość dllaaaa
Laska, ale masz problem. I co z tego, że się podniecił. Jego sparawa. Czujesz się jakoś odpowiedzialna za to? I dlatego masz się dać wydymać bez ochoty. Bądźże trochę bardziej asertywna. Ty nie masz ochoty - twoja wola.