Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tgfgfgfgff

czy moge wyslac cv majac prace ale gdy jest to umowa na czas okreslony ??

Polecane posty

Gość tgfgfgfgff

i np za miesiac umowa mi sie skonczy to czy moge jeszcze pracujac wyslac cv??

jedno nie wyklucza drugiego. mozesz nawet pracowac na czas nieokreslony......co najwyzej mozesz w CV nadmienic ze wciaz pracujesz, ale nie musisz :)

Gość tgfgfgfgff
ale to oni pomysla skoro pracuje to po co mam ja zatrudniac:O

przepraszam zagapilem sie ...:O bo w CV ladnie nadmienisz ze wlasnie praca w tej firmie da Ci satysfakcje, mozliwosc podniesienia kwalifikacji i ......i napisz pare innych ladnych zwrotow Mysle ze bedzie OK ;)

i jeszcze coś ...jesli zainteresujesz przyszlego pracodawce swoim CV to mozesz mi wierzyc na slowo ;) ...bedzie mial w nosie to czy pracujesz czy nie :) pracodawcy chetnie podbieraja wartosciowych pracownikow ;)

Gość tgfgfgfgff
ale to ze praca w tej firmie da Ci satysfakcje, mozliwosc podniesienia kwalifikacji i .... to mam napisac w cv???a wktorym miejscu? a co mam napisac w tym mailu??

\"bo w CV ladnie nadmienisz ze wlasnie praca w tej firmie da Ci satysfakcje, mozliwosc podniesienia kwalifikacji i ......i napisz pare innych ladnych zwrotow \" raczej w liscie motywacyjnym ;)

Gość obsession202
w cv nie piszesz DLACZEGO chcesz zmienić pracę, to piszeszw liscie motywacyjnym, w cv tylko Twoje wykształcenie, doświadczenie, umiejętności (programy, jezyki itd) i zainteresowania, zgoogluj cv i lm to znajdziesz przyklady :) powodzenia!

wklej gdzies link do wzoru CV wskaze Ci miejsce ...jesli zas korzystasz z prostego wzoru mozesz napisac to w zakladce "dodatkowe informacje"...to jest w miejscu gdzie piszesz o sobie w samych superlatywach by jak najlepiej sie "sprzedac"...uffff jak ja nie znosze tego slowa :O

Gość tgfgfgfgff
a czy powinnam wpisac okres do ktorego bede pracowala na podstawie tej umowy na czas okreslony czy tylko zaznaczyc ze obecnie pracuje?

Gość tgfgfgfgff
???

ze pracujesz do chwili obecnej a odnosnie listow motywacyjnych.....moze dam maly przyklad ...jako Twoj przyszly pracodawca skupiam sie na CV ktore nie powinno być dluzsze niz 2/3 strony jesli dluzsze ...przegralas ;O a na czytanie listu juz zupelnie nie mam czasu ...widzisz jak To dziala ?? troche surowo parwda ? ale niestety tak jest .......

Gość tgfgfgfgff
kurde ale ja pisze cv tkaie ze np 09.2007 - 05.2008 tu i tu anie ze zdaniami opisuje wiec jak mam napisac ze teraz pracuej i bede pracowala np dp konca czerwca??? mam napisac 09.2007- 02.2008 czy 09.2007 - 06.2008???/

Gość tgfgfgfgff
wiec??

Gość tgfgfgfgff
no:D co ja bym bez ciebei zrobila?:P

nie pisz ze umowa konczy sie w czerwcu bo jako pracodawca pomysle ze chwytasz wszystko jak leci byle robote dostać....

Gość tgfgfgfgff
tylko jesli wpisze do chwili obecnej to mi to zburzy uklad mojego cv a jak napisze 01.2008 - tu i tu to to bedzie znaczylo ze pracuje do chwili obecnej moj pracodawco??

Gość tgfgfgfgff
tylko co ja zrobie jak zapytaja sie czy chce pracowac od jutra?? skoro ja jeszcze mam umowe na miesiac?

po pierwsze nie licz na odpowiedz wczesniej niz za tydzien lub dwa.....pracodawca niechce pokazywac odrazu jak bardzo jestes mu potrzebna :) to taka gra :) mozesz odpowiedziec ze jestes gotowa do podjecia pracy od ....i podajesz termin