Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość softeasy

jak wam się podobają te suknie?

Polecane posty

Gość okrutna_prawda
hehe zapraszam na moj topik: szukam tej sukni.... jak przeczytasz to zobaczysz ze 1 najpiekniejsza z Twoich:)

Gość leila26
mi też najbardziej podoba się 2. później 1 i 3 na końcu.

Gość okrutna_prawda
cicho baby:) 1 jest fenomenalna:)

Gość leila26
no faktycznie może i ta 1 najładniejsza ;) bo ta druga dopiero teraz zuważyłam ze ma jakąś kokardke, a takie cos mi sie nie podoba. tak samo jak te roże podoszywane do sukienek nie podobaja mi sie.

Gość okrutna_prawda
leila:)

Gość druga jest ladna
ale wszystkie 3 beda cholernie niewygodne!! no i tylko do zalozenia jesli nosisz rozmiar 34-36

Gość goodmorning
nie prawda. moja kuzynka zalozyla 40/42, i wygladala slicznie. ona tylko tak wyglada obislo, poza tym jest bardzo wygodna, a Para Mloda tanczyla rumbe na pierwszy taniec;)

1 jest piękna:) coś takiego właśnie szukam szukam, suknie z tej firmy są proste- to mi odpowiada.

Gość sobotyna
1. do tańca się nie nadają - przymierz, to się przekonasz 2. tylko dla drobnych (szczupłych) kobietek - to prawda!

tylko dla drobnych (szczupłych) kobietek - to prawda! No właśnie to mnie (kurdupla :( ) najbardziej cieszy :D Poza tym jeśli się szyje u krawcowej (a tak zrobię) to można ją trochę "uwygodnić" mnie się nie podobają takie obcisłe do kolan a potem wielgachne rozszerzenie- można to jakoś wypośrodkować np zacząć rozszerzać w połowie uda (i nie tak mocno)- wyjdzie taki trochę "kielich"

mi mała - gdzie przymierzałaś takie sukienki- można je gdzieś zobaczyć poza Krakowem?

Gość softeasy
wszystkie trzy sukienki mierzyłam i czuję się w nich wygodnie oraz pięknie.

Gość LO ZJXFH
2 JEST OK.

mi mała poproszę zdjęcie na maila asmic85@interia.pl Adres firmy niestety nie przyda mi się- jestem z okolic Wrocka :(

softeasy gdzie mierzyłas suknię? tylko nie pisz że w Wawie....

Zdecydowanie najbardziej podoba mi się ta trzecia, tylko trzeba mieć super figurkę, żeby taką założyć :)

Gość goodmorning
z tego co wiem, suknie tej amerykanskiej firmy Alvina Valenta, nie ma w Polsce, ja widzialam ostatnio na allegro, z salonu slubnego w Londynie, i oni zamawiaja wlasnie ze Stanow.

Gość softeasy
owszem nie ma ich w polsce, właśnie przebywam zagranicą (jeszcze 3 miesiące) i muszę jedną z nich zamówić za 2 dni, a ślub mam za 8 miesięcy, ale kupuję już suknię ponieważ są naprawdę świetne

Gość gusikkkkk
3 lub 1

Dziewczyny w jakich cenach maja suknie w ines w kraku? mam slub we wrzesniu i zaczynam sie rozgladac.

Gość softeasy
goodmorning -- NIE WIEM CZY ZBIEG OKOLICZNOŚCI, ALE JA TAM TEŻ KUPUJĘ ;)

Gość softeasy
Witajcie! Byłam dzisiaj w salonie i wzystko zakupione. Wybrałam suknię numer jeden. Myślę, że to dobry wybór. Najważniejsze, że pięknie się w niej prezentuje i czuję jej wygodę. Za miesiąc może miesiąc i pół mam przyjść na niewielkie przeróbki. Powiedziano mi w salonie, że spokojnie za 2-2,5 miesiące będę mieć suknię. Stwierdziłam, że zakupię też tam suknię na poprawiny. Sa one śliczne. Poprzymierzałam i te modele mam na oku: http://www.alvinavalenta.com/alv_bm/display_dress.php?imageno=9582&multimatch=x http://www.alvinavalenta.com/alv_bm/display_dress.php?imageno=9835&multimatch=x Postaram się do końca tygodnia wybrać i zakupić również tę na poprawiny. P.S. Która bardziej Wam się podoba? ( ta poprawinkowa?)