Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 zainteresowana19

Petting

Polecane posty

Go艣膰 zainteresowana19

Mam faceta z kt贸rym delikatnie m贸wi膮c nie spieszymy si臋 do 艂贸偶ka (najpierw chcemy naprawd臋 dobrze pozna膰 swoje cia艂a) .M贸j facet zaproponowa艂 mi petting (mimo 19 lat jestem jeszcze dziewic膮). W jaki spos贸b pobudzacie swoich partner贸w podczas pettingu? Macie jakie艣 sprawdzone sposoby? :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 b膮ka艂a
polecam wibratory z kolcami, kajdanki i gaszenie prt贸w na czole, przednia zabawa polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zainteresowana19
oj, prosz臋 o normalne odpowiedzi a nie wyg艂upy:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 b膮ka艂a
no dobrze- przy tym tez trza uwazac bo moja kolezanka ktora jest ginekologiem przyjmowala juz dziewczeta w ciazy od tzw. zabawy, a po drogie to zmniejsza to apetyt na normalny seks

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zainteresowana19
wiem 偶e te偶 mo偶na zaj艣膰 ale bior臋 pigu艂ki, wi臋c ryzyko jest niewielkie. po prostu chcemy powoli dochodzi膰 do normalnego seksu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 b膮ka艂a
ale to bardzo szybko przeradza si臋 w na艂ug i to bardzo szybko, z normalnym seksem tak nie jest

Udost臋pnij ten post

skoro petting to reka i po klopocie a jak masz ochote to uzyj ust

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to krok od pe艂nego stosunku
taka technika perswazji nazywa si臋 "technik膮 ma艂ych krok贸w". Tw贸j ch艂opak proponuje Ci petting. to ma艂y krok do przodu. stosunek b臋dzie kolejnym. je艣li nie jeste艣 jeszcze gotowa do tego by utraci膰 dziewictwo z nim, to na petting te偶 si臋 nie decyduj. jesli jednak jeste艣 pewna, 偶e chcesz pe艂nego stosunku, ale troch臋 si臋 jeszcze boisz, to petting mo偶e by膰 takim "oswajaniem si臋" z cia艂em kochanka.

Udost臋pnij ten post

w sumie to nie odpowiedzia艂am na pytanie. nie b贸j si臋. on Ci臋 wszystkiego nauczy. tylko nie obawiaj si臋 pyta膰.

Udost臋pnij ten post

i nie b贸j si臋 te偶 m贸wi膰 co Tobie sprawia przyjemno艣膰. nigdy nie udawaj, 偶e jest fajnie, je艣li nie jest.

Udost臋pnij ten post