Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paznokciowa

mówie koniec obgryzaniu paznokci !!

Polecane posty

Gość paznokciowa

mam z tym wielki problem i wlasnie dzis nastała odpowiednia chwila zebym zerwała z tym swinstwem!!! jak moje rece wygladaja?? jak??? koniec z ogryzkami dzis zaczynam walke o piekne, zadbane, mocne i zdrowe paznokcie !! chce miec cudowne dłoni z pomalowanymi paznokietkami !!

Gość dzastinas
heh... skad ja tto znam... obgryzam paznokcie chyba od niemowlaka.. paskudny nawyk... ja dzis zdjelam zele i pomalowalam bezbarwnym, ale moje paznokcie sa takie cienkie, krotkie i w ogole ble... ciezko jest nie obgryzac ale powodzenia ;)

Gość paznokciowa
ja juz nie moge patrzec na swoje paskudne łapska ...naprawde,,, najchetniej caly czas w rekawiczkach bym chodziła...chyba tylko dlatego zime lubie....ale niedługo wiosna a ja z takimi kikutami!!! koszmar ...chował je gdzie sie da a przeciez mozna poprostu nie obgryzac ...dlaczego to jest takie trudne...ten kto nie obgryza uwaza ze nienormalne i okropne...ale ten kto obgryza od lat nie moze przestac i ja wlasnie tak mam :(

Gość buhahaha
ja tamobgryzam u nog

Wenus z Milo też zaczynała od paznokci...

Gość paznokciowa
:) nieciekawie skonczyła :)

Gość paznokciowa
dzastinas mi jest nawet wstyd isc zrobic zele....jakbym sie pokazała z tymi kikutami??

Gość blond007
oj przylacze sie do Ciebie :) bo tez juz nie moge patrzec na moje dłonie, to bardzo nieestetyczne

Gość pacynka 79
No cóż ja też miałam ten paskudny nawyk. Zawsze jestem zadbana i elegancka, poza tymi paznokciami chowanymu pid rękawami koszul. Zwalczyłam to w kilka tygodni, bo nie wierzę w jeden dzień. Nakleiłam tipsy, odklejałam co jakiś czas, równałam ładnie własne paznokcie, malowałam odzywką i po chwili znów naklejałam tipsy. Tak aż do czasu, że własne miałam już dosyć długie. Odżywka, utwardzacz, lakier i jazda. Jak popatrzyłam na piękne i zdrowe paznikcie, to ani w głowie było mi je obgryzać. Powodzenia zyczę, bo to uzależnienie w sumie.

Gość goooogle
odzywka,lakier, wykonczenie i na to plyn na obgryzanie z rossmanna - taki syf, ze na pewno nie obgryziecie paznokci:)

Gość najlepiej zrobić
tipsy

A ja mam obrzydliwy nawyk obgryzania skórek dookoła paznokci. Najgorzej wyglądają kciuki - mega porażka:(

Gość kolczykos
ojej... ja to i paznokcie obgryzam i skórki :( kiedyś już przestałąm i nie obgryzałam paznokci hmm ze 3 lata.-tylko skorki ale na studiach przed sesja zaczeło się obgryzanie paznokci i tak mi zostało : tylko ze teraz wiecie co? założyłąm aparat na zęby i one mnie bolą jak próbuje cos obgryzć i nei da rady :) więc może uda mi sie to zwalczyć;) choć po długoletnim obgryzaniu skórek nie wiem czy moje dłonie będą kiedyś super piękne;( a tak poza tematem chodzicie no jakiegoś salonu piękności na hmm nie pamiętam jak to się nazywa-ale chodzi mi o to czy jest mozliwe by w takim salonie ładnie mi spiłowali paznokietki- nadali im ładny kształt i wzmocnili?

Gość paznokciowa
kolczykos pewnie jak mają jak społowac i z czego :) to da rade, ale wzmocnic to chyba tylko ty mozesz jakos regularnie je pielegnowac i wtedy bede zdrowe tak rach ciach sie ich nie wzmocni :) w salonie

ja tez skonczylam e jeden dzien...ale nie pamietam jak...chyba zazdroscilam kolezance z klasy pieknych paznokci, spilowanych na kwadrat...no i teraz od kilku dobrych lat sama takie mam:)

Gość paznokciowa
pj ja tez czasami widze u dziewczyn taaakie piekne paznikcie...co najwazniejsze naturalne...moze takie kiedys bede miała :) mzre o takich mocnych zdrowych i nie przyklajanych

no to ja też sie przyłaczam:) już od kilku lat z tym walcze i udaje sie tylko co jakis czas ten nawyk mi wraca;/ aktualnie obgryzam tylko kciuki ale jak to wyglonda :|

Gość upupup