Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocna1255

SPOSÓB NA GŁADKA TWARZ - BEZ PRYSZCZY /MLEKO/

Polecane posty

Gość ooo oo o
:)

Gość Marika20
Super podpowiedz , od dzis myje twarz w mleku :)

Gość henk1
Pomocna 1255, zamiast różnych i czasami drogich kosmetyków zastosuj KONICZYNE CZERWONĄ W TABLETKACH 430mg 3*1,po dwuch tygodniach skóra jak u niemowlaka.Efekt gwarantowany.

Gość okitka
MAM PYTANIE! MOZE GLUPIE ALE PROSZE O ODPOWIEDZ :) CZY RANO PRZECIERACIE TWARZ WACIKIEM Z MLEKIEM I TO ZMYWACIE CZY NAKLADAJE KREM JAK WYSCHNIE, I NA TO MAKIJAZ? :)

Gość gość
wiecie co jeżeli macie szorstką twarz lub jakieś strupy na twarzy to pomaga ALOES !!! nie żaden krem z aloesu tylko najprawdziwszy ALOES !!! ja mam strupy na twarzy i po 1 godzinie trzymania kawałku aloesu w tym miejscu skóra błyskawicznie się zagoiła, złagodziła zaczerwienienie !!!! ( a właściwie to chodzi o sok z aloesu ) ;) POLECAM !!!

a gdzie mozna kupic prawdziwy aloes/ sok z aloesu? wszedzie widze tylko kremy z aloesem :D co do mleka- kiedys probowalam ale mialam po nim chropowata skore :/ nie wiem czemu :/ co do płynu do higieny intymnej- nigdy o tym nie slyszalam... dziwne :D moze kiedys odwaze sie sprobowac :D

Gość Paula0986
Dobry jest tez miód z żółtkiem i sok wycisniet z pomidora. Ogólnie jak nałoży sie miód to tez pomaga ale tak maseczka z miodu żółtka i soku z pomidora daje efekt po pierwszym razie. Kiedy dotykasz buzki to jest delikatna. Ja robie ja 2 razy w tygodniu i cerę mam gładka tylko jest jedna zasada nie wyciskaj niczego co Ci wyskoczy na twarzy . Dobra jest tez "parówka" z dodatkiem szałwi

Gość Agnieszka20347
odstawić wszystko co ma w składzie mleko krowie i jego produkt uboczny serwatkę, aby pozbyć się trądziku. Mnie i kilku osobą pomogło. Są też badania na temat złego wpływu mleka krowiego na cerę. Konopna farmacja Poznań na ul. Ratajczaka 33 na przeciwko bibloteki Uniwersyteckiej ma Fajne produkty z nimi pozbyłam się problemu . Panie poleciły mi Konopne nasionka łuskane z nich robię mleko konopne, dodaje też do musli bo zawierają dużo cynku i świetnie smakują https://konopiafarmacja.pl/wyroby-z-konopii/13-konopne-nasiona-luskane.html myję twarz mydłem konopnym które jest dla problematycznej skóry i smaruję twarz kremem Skin i jak do teraz nie mam nawrotu pilnuję odpowiedniej diety i stosuję krem skin i mydło