Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joanna cizma

Prawdziwy mężczyzna jest zaradny, przystojny i z gestem

Polecane posty

Gość joanna cizma

szkoda, że w naszej Polsce mało jest takich, a jak dziewczyna otwarcie mówi, że chce mieć zaradbnegfo faceta wyzywana jest od materialistek :-o

Gość Krystyna100
pieprzyc kase byle tylko chcial w sobote rano pojsc z dzieckiem na spacer pieprzyl przez cale noce i wiedzial czego chce

Gość coś ci się pomyliło
Co rozumiesz pod pojęciem zaradny i dlaczego twierdzisz że facet ma zaraz cię utrzymywać równouprawnienie jest same chciałyście

Gość coś ci się pomyliło
siemka chopacy

Gość joanna cizma
faceci są nienormalni, pisze że mężczyzna ma być zaradny a nie nie chce by za mnie ciągle płacił bo to jest poniżające. mężczyzna to mężczyzna a nie jakiś leszcz np pracujący jako przedstawiciel handlowy w TP albo konduktor WARS :-p i nie ma to nic wspólnego z materializmem drodzy panowie sponsora może chcieć dziwka, a prawdziwa kobieta z klasą chce mężczyzny z klasą a nie sponsora

Gość joanna cizma
no i oczywiscie mezczyzna z klasa musi miec prezencje, minimum 180 cm i musi byc dobrze zbudowany, meski i szarmancki musi umiec zachowac sie w kazdej sytuacji, byc z kobieta nawet jak ona ma gorsze dni i kochac ja zawsze i wszedzie :-p

Gość coś ci się pomyliło
no a kobieta musi być wysoka piękna zadbana dobrze gotować przynosić piwo robić loda z połykiem i pieprzyć sięjak królica

Gość joanna cizma
od razu widać, że za grosz w was klasy nie ma oj nie ma walcie sobie dalej konie pod jpg wy marni faceci wlasciwie to nie dorosliscie do tego aby byc z kims bo pewnie chcecie aby to kobieta kolo was skakala, wam wszystko robila a wy nic nieroby jedne :-o o dziewczynie z klasa to wogole mozecie zapomniec

Gość oferma
ale czemu ty jesteś taka niemiła? jakiś "facet z klasą" cię nie chciał czy co?

Gość joanna cizma
ja niemila ? dlaczego ? ja tylko odpowiadam na debilne zaczepki pseudo mezczyzn jakich jak jacek1982 czy inni

ja mam prawdziwą kobietę z 5 klasą szkoły pielęgniarskiej i tak głupio jak ty nie gada, to co ma wyżej to się nie liczy bo to nie klasy tylko roki.

Gość oferma
no jeżeli ty uważasz że to co tu napisałaś nie jest niemiłe no to chyba masz problem.

Gość coś ci się pomyliło
ona ma problem z sobąjest jakąś księżniczkąktóra by chciał księcia na białym koniu a może dostać co najwyżej konia

Gość oferma
najbardziej fantastyczne jest to, że znajdują się amatorzy na coś takiego :)

Gość joanna cizma
uwazam ze prawdziwa kobieta z klasom zasluguje na na prawde zaradnego i fajnego mezczyzne ja jestem ladna wiec nalezy mi sie ktos wyjatkowy http://pl.tinypic.com/view.php?pic=2lnk2ed&s=3 mam chyba prawo wybierac to co mi sie podoba a co nie ? dlamnie meszczyzna musi byc zadbany zaradny i z gestem, tylko tacy majom powodzenie u kobiet z klasom ;-)

Gość ty lepiej pomoz
sam sobie jebniety czubku kurwa jakie z ciebie zero

Gość ty lepiej pomoz
sam sobie pojebancu