Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdruzgotana mężatka 32

kochanka mojego męża

Polecane posty

Hej... Wiem,że dużo tu na Kafeterii zdrad..ale tak mi ciężko tak mi żle. Wczoraj sowiedziałam się z smsów,że mój mąż spotyka się od roku z jakąs kobietą...młodszą ode m,nie o 10 lat!!!! od niego o 13!!! przeczytałam smsa..że robił jej profesjonalnie minetkę... nie potrafie życ...nie chce mi sie... umieram.....powoli w rozpaczy w sobie...

Gość szokkkkk
ja nie wiem..tyle zdrad wokoło...zostaw łajdaka! minetka jest dla mnie wyrazem głebszych uczuc..jeszcze jak to trwało rok! przeciez to najntymniejszy kontakt seksualny!! jeszcze jednonocny bezoobowiazujacy seks z prostytutka wybaczylabym mezowi.. ale roczna wiez..i seks oralny minetki lody itp...NIGDY!

Bardzo mi przykro, wiem jak jest ciężko sama kiedyś byłam zdradzana przez M i boli to bardzo. Myślę, ze powinnaś z nim porozmawiać i zakończyć ten związek, jak raz zdradził to zdradzać cię będzie jak nie z nią to z inna. Zastanów się czy chcesz tak dalej żyć i być oszukiwaną czy wolisz to zakończyć i mieć święty spokój. Przytulam Cię i pozdrawiam

Gość była_kochanka_ Twojego_ męża_
może ona nie wiedziała, że on jest żonaty...?:( po roku: - dlaczego mi nie powiedziałeś, że masz żonę...?! - bo NIE pytałaś bywa i tak:(

Gość wow to piękne
"minetka jest dla mnie wyrazem głebszych uczuc.." jak jeszcze wyrazasz głębsze uczucia?

Gość wow to piękne
bo ja sram wszystkim na klate a potem to zlizuje, czasem jeszcze robie loda z polykiem, dodam, ze jestem facetem z 5 cm kutaskiem

Gość rettu
a bzdury piszecie z tym wyrazem uczuc mąż może Cię naprawde kochac, tylko dla mężczyzn seks jest czymś innym niż milość, a kobiety tego nie rozumieją, bo myślą po swojemu

Gość jestem facetem

Gość maaaa
a co ja mam zrobic?... Facet chce odejść od żony-jest w 3 miesiącu ciązy ,dla mnie.. Nie dawałam mu nadziei, z resztą mam faceta.

powinnaś byc autorko zdruzgotana tym że masz tak kompletnie durnego męża że dał sie złapać, choć może zaplanował toże się dowiesz, tu sie poddaje

Owszem mógł to zaplanować by mieć powód do odejścia nic nie wiadomo??

Gość jestem facetem
i wiem,że to wszystko funkcjonuje nainnych zasadach. Droga żono, wiem ,że dramat, aleto że sexi się z małolatą nie znaczy,że nie jesteś dla niego najważniejsza. Z nią się liże ale z Tobą ma Rodzinę, dla niej nie zrjnujefundamentów jakie oboje zbudowaliście. Sex to czynność, facet wypił szklankę wody bo mu się chciało pić.

Eee tam. Ja na naszej klasie poinformowalem pewna kobietke, ze jej maz ja zdradza i tez napisalem dokladnie z kim ;). To musial byc dopiero szok. Ale kobieta powinna o tym wiedziec, zwlaszcza ze z 4 osob tworzacych 2 zwiazki, to 3 osoby wiedzialy... ;).

oj Faciu myślenie twoje jest wyjatkowe, po to się ożenił aby nie popijać wody na boczku jak to poetycko ująłeś

Gość była żona fiuta
Wiem przez co teraz przechodzisz :( Nie jesteś sama. Było nas, jest i będzie wiele. Mój były mąż dorobił się nieślubnego dziecka, może gdyby skończył na minetkach...;) Wywaliłam gnoja i tyle. Odzyskałam szacunek dla samej siebie. Zrób to, co da Ci spokój ducha i nie oglądaj się na innych. Pozdrawiam Cię serdecznie i trzymam kciuki za Twoje szczęście :) Będzie dobrze!

Booli bardzo....szczególonie ,ze jego romans twa rok..oszukiwal klamal..nie bylo go na noce pare razy...a mi mówił,że u kolegi..wczoraj znowu zniknał to przejżałam mu tel kom jak spał-i sie dowiedziałam...

Mąz jest dziwny..jakby zamylsony jakby mial problemu dalo sie wyczuc zmianę ale myslalam ,ze to praca...a nie zdrada.

Gość jestem facetem
proszę się nie oburzać! fakty są jakie są. Gdyby chciał żyć z małolatą to by rozszedł się z żoną. Oczywiste,że to nie fair i powinnaś to załatwić. Proponuję zrobić jazdę. Z gówniarą nie gadaj,bo ona się nie liczy- jej rola ogranicza się do rozkładania nóg. Męża postaw pod ścianą i decydujcie oboje co z tym zrobić, Spakować go zawsze zdążysz. Czasem brak kontroli rozzuchwala. Wiem o czym piszę.

Gość do jestem facetem
dziwne to..piszesz jak kobieta.

Gość do jestem facetem
domyślam się że w gruncie rzeczy masz dobre intencje pisząc to wszystko ale popatrz z boku jak to wygląda - jak Twoim zdaniem mężczyźni traktują kobiety! jak Ty traktujesz kobiety! małolata nie liczy się - służy do rozkładania nóg, tak? kurde! to jest człowiek a nie dmuchana lalka, to nie jest szklanka wody - przedmiot, tylko człowiek żona też nie jest żadnym meblem, ani fundamentem ani "rodziną" tylko czlowiekiem, który ma uczucia wydaje mi się, że faceci traktując seks przemiotowo zapominają, ze nie uprawiąją go rzeczami...

Gość ale facet ma trochę racji
ale kochanka to JEST rzecz a nie człowiek! która kobieta z klasą zajmie się żonatym? ŻADNA. Dlatego nie dziwię się podejścia faceta do kochanek jako do rzeczy, lalek do rozkładania nóg.

Gość pytanieeee
A jak nazwac wolnego faceta, ktory zajmuje sie mezatka?

Gość kochanki żonatych
to kurwy i jebane szmaty:P

Gość kwasss

Gość kwasss
Pomyśl teraz o sobie tylko. Co dla Ciebie jest korzystne, nawet w wymiarze materialnym, Myśl tylko o sobie, tak, żeby wykaraskać jakoś się z tej sytuacji w najmniej bolesny sposób. Egoizm- Twój mąz i tak już złamał zasady. Myśl o sobie, ja uniosłam się honorem, czego teraz żałuję, bo straciłam dużo tego co moje. Nie dopuść do tego.

Gość jestem facetem
oj miłe Panie...nie rozmawiamy o człowieczeństwie ale o zdradzie, jej skutkach i podejściu mężczyzna do sprawy. Autorko skoro rozpaczasz,znaczy kochasz, jeśli kochasz - ratuj. Faceci czasami jakoś się gubią:-)

Gość do jestem facetem
Ty dupku i fagasie!!!! "Z nią się liże ale z Tobą ma Rodzinę, dla niej nie zrjnujefundamentów jakie oboje zbudowaliście. Sex to czynność, facet wypił szklankę wody bo mu się chciało pić." Życzę ci z całego serca, zebyś usłyszał kiedyś taki tekst od ukochanej kobiety. Po prostu miałam ochotę dać się przerżnąć innemu. Ale TY to Dom, Rodzina i inne bzdety. Pomyśl potem że całowałeś usta, w których był inny kutas, ew. lizywałeś z jej łachtaczki jego spermę.

Gość do jestem facetem
Życze ci też żeby twoja żona się puściłam a ty żebyś wychowywał i ładował kasę w cudze dzieko.

Gość do jestem facetem
A ty autorko, też się zastanów, czy chcesz całować faceta, który może pół godziny temu lizał dolne wargi innej. Co masz zrobić? Kopnąć go w dupę i zażądać rozwodu!!!