Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o ooooooo

o rany

Polecane posty

Gość o ooooooo

nie pytam czy wpadlam bo podejrzewam ze tak ,. peknieta prezerwat w dni plodne mowi sama za siebie. wiec badzcie madrzejsi niz ja

Gość no to bec
.

Gość trzeba było-----------------
sobie pukanke zrobić pod prysznicem ja dzięki temu uniknęłam ciąży

mam prośbę mozecie mi napisac czy to mozliwe ze jestem w ciąży jezeli ostatnio miesiączkę miałam 14 grudnia 2007r i od tej pory nic....dodam ze mam nieregularne miesiączki ale zeby czekac az tak długo...robiłam 2 testy w styczniu i wyszły negatywnie a wizyte u lekarza mam dopiero za 2 tygodnie.Bardzo was prosze jezeli mozecie to odpiszcie

Gość myślę że raczej małe
prawdopodobieństwo ciąży. Ale najlepiej jak lekarz to potwierdzi :)

dzieki serdeczne:) bo juz się bałam no bo jeszcze mam rok szkoły.pozdrawiam

Gość o oooooooooo
pewnie tak, widzisz teraz juz pozno i czuje po sobie ze jestem, juz 3 dni potem mialam dziwne przeczucia

ja mialam okres 19 grudnia a teraz jestem w 9 tygodniu ciazy :) skoro test robilas w styczniu i nic nie wykazal to mozesz zrobic ponowny test teraz :)

ja mialam okres 19 grudnia a teraz jestem w 9 tygodniu ciazy :) skoro test robilas w styczniu i nic nie wykazal to mozesz zrobic ponowny test teraz :)

ja robiłam 2 testy w styczniu i w pierwszym była ta druga kreska mało widoczna i po tygodniu zrobiłam drugi i wyszedł negatywnie.A nic nie zapowiada sie na to zebym miala okres bo nic mi takiego nie dolega poza tym ze mam co pare dni zgage i kestem senna.

no to skoro byly dwie kreski za pierwszym a za drugim nie bylo to nalezaloby to potwierdzic 3 :) mi sie wlasnie zgagi teraz zaczeły :(

no własnie się nad tym zastanawiałam zeby zrobic 3 test ale moj chłopak powiedział ze jak wyszedł ten drugi negatywnie to napewno nie jestem w ciąży.A możesz mi napisac czy masz jeszcze jakieś objawy???

A dlaczego nie pójdziesz do labolatorium i nie zrobisz testu z krwi, tylko mało pewne testy domowe. A chłopak to się akurat najlepiej zna, tak myślę.

mdłości, wymioty, zgage zmeczenie ogromne, wzdecia no i brzuch mam okraglutki ale to pewnie dlatego ze to moja druga ciaza i szybciej mi sie wszystko rozszerza no i te wzdecia do tego dochodza :) no a faceci to sie raczej nie znaja na "naszych" sprawach :)

no to ja mam takie objawy jak ty tylko nie wymiotuję:)Macie rację ze nie potrzebnie słucham go:) a ty Kamcia też miałaś nieregularne miesiaczki????

a jeżli chodzi o ten test krwi to gdzie się go robi w szpitalu??? Ale myślę ze te 2 tyg. wytrzymam bo mam wtedy wizytę u ginekologa:)

Ja mialam regularne miesiaczki a test z krwi mozna zrobic w wiekszosci przychodni musisz spytac :)

W labolatorium, moze być np w szpitalu. Prawda taka, ze lekarz pewnie i tak jak coś nie będzie pewny to zleci ci to badanie. A pewnośc będziesz miała już na drugi dzień po zrobieniu testu. Lepsze to niż niepewność lub wydawanie pieniędzy na kolejne testy domowe.

i tak jak mówi Kamcia w przychodniach, ale tam często trzeba dłużej czekać na wyniki. AHA i badanie jest płatne. około 20-30 zł.

dzięki dziewczyny z ainformacje bo nie mam się kogo poradzić.Boję się jak cholera.Mi by nawet ta ciąża nie przeszkadzała bo uwielbiam dzieci ale jak to powiem w domu:(

ja mialam 2 miesiace opoznienia w miesiaczce.w ciazy nie jestem.bylo to spowodowane antybiotykami ktore zazywalam.

Narazie nie masz pewności więc się nie stresuj, bo jeśli nie jeseś to spowoduje to tylko opóźnianie sie miesiączki. Spokojnie idź zrób test z krwi. Będziesz miała pewność. Wtedy zaczniesz się zastanawiać co robić, a teraz spokojnie.

ok dzęki ja juz spadam.POzdrawiwm serdecznie:) pa

Gość ziuciaJam
Czy w 3tc możliwe są bóle brzucha i taki dziwny śluz ?

Gość ziuciaJam
Kamcia tzn. ? proszę wytumacz mi bo ja już nie mam siły mam bóle i takie skórcze w nocy od 2 dni ... wcześniej to nie zdarzało się ..