Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blagam was o pomoc i rade

Powiedziec o zdradzie?

Polecane posty

moja mama zdradza tate. wiem o tym od jakiegos czasu. jestem pewna ze go zdradza. moj tata o niczym nie wie. pracuje w irlandii i nie ma go czesto w domu. probowalam rozmawiac z mama, ona wie ze ja wiem ale wciaz nie chce sie przyznac. z jednej strony tata powinien znac prawde. ciezko pracuje za granica, poswiecil sie dla nas, nie widzimy go przez wieksza czesc roku a ona go perfidnie zdradza. ale z drugiej strony nie chce zeby moja rodzina(a raczej to co z niej zostalo) sie rozpadla. boje sie ze tata sie zalamie, a matka wpadnie w depresje, juz teraz oskarza mnie ze jestem dla niej wredna, juz jej nie potrzebuje itp a ja zmienilam do niej stosunek po tym jak dowiedzialam sie o jej zdradach. cholernie ciezko mi jest z tym. czy ktos z Was byl w podobnej sytuacji? prosze doradzcie mi co mam zrobic :(:(

blagam was, powiedzcie co zrobilibyscie na moim miejscu...

Gość zostaw
nie mów ojcu. Dorosłe życie takie bywa...

Gość zostaw
ile masz lat?

Gość Radosław z Radomia
tez chyba bym nie powiedzial ale na pewno zrobil porzadną awanturę mojej mamie

powiedz ryzykujesz to że dostaniesz ostre pranie i manto od obu, albo tylko od jednego i tak będzie cie dvpa bolała

mam 22lata. nie moge na to patrzec. najgorsze jest to ze ona przyprowadza codziennie go do domu:O ten gnoj jest znajomym mojego ojca. rozmowa na nic sie zdaje. mama i tak nie chce zrezygnowac z puszczania sie z nim, a od mojego ojca tez nie chce odejsc

Gość powiedz jej zeby mu sama
o tym powiedziała bo w przeciwnym razie ojciec dowie się od Ciebie(lub kogoś zyczliwego).. musisz jej uswiadomić ze to jakby już przeządzone.. Ale pod zadnym pozorem nie mów tego sama ojcu..

juz mowilam o tym mamie ale do niej sie mowi jak do slupa. pare razy grozilam jej ze powiem o wszystkim tacie jednak w koncu nie moglam sie na to zdobyc i milczalam. mam wrazenie ze oni poczuli sie pewnie(skoro do tej pory nie powiedzia to pewnie nie powie w ogole). mama nie chce sie przyznac mi( a wiele razy mowilam jej o tym ze wiem) to co dopiero tacie.

Gość wielkie haloo
powiedz mamie, że wiesz o tym, że zdradza ojca i masz zamiar powiedzieć

juz wiele razy mowilam jej to ale ona nie zmienia swojego zachowania

Gość sialalalallalallllll
jak ja nienawidze takich kurew jak twoja stara

o ile jeszcze nie zauważyłaś to twoja mama jest dorosła i wie co robi, a pakowanie się między tryby jak maszyna chodzi na zdrowie ci nie wyjdzie

nie obrazaj mojej mamy😠. mimo tego co przez nia teraz przechodze nadal jest moja mama i staram sie ja szanowac i nie pozwole zeby ktos wyzywal ja od kurew

Gość spódniczki spódniczki...
Powiem mu. To oczywiste, że będzie miał do ciebie pretensje, zwłaszcza jesli ten facet bywa u was w domu. Nie będziesz się mogła tłumaczyć, że nie wiedziałaś. Ojciec będzie zraniony, poczuje się zdradzony tak przez matkę jak i przez ciebie. ZWŁASZCZA jeśli tyra na nią w Irlandii. Nie uwierzy - to już jego sprawa. Ale powiedz. To kwestia lojalności wobec ojca.

Gość ajt
oczywiscie ze powiedz!!!

Gość jasneeee....
twoja mama nie chce odejsc od ojca bo przesyla pieniazki...powiedz tacie...

Gość spódniczki spódniczki...
Powiedz.

Gość powiedz ojcu pogadaj
z nim tak zeby od razu nie dzwonił, postaraj się ich pośledzić może jakieśzdjęcia, numer do niego, niech Ty i ojciec bedziecie w zmowie, po co ma pracować jak głupi na to zeby ona mogła się stroić, pamietaj jak nie powiesz i ona się kiedyś dowie to będziesz musiała powiedzieć ze wiedziałaś a wtedy on i Ciebie znienawidzi

ale ja tez mieszkam w tym domu co rodzice i nie zycze sobie zeby sprowadzala do niego wojego fagasa. rozmawialam z nia. mowilam ze ja chce sie z nim spotykac to nie w domu i nie przy nas ale ona nie slucha. juz mam dosyc ogladania ich jak do siebie szepcza, chichotaja itp:O

on przychodzi do nas co najmniej od 5 lat. gdy zaczal utrzymywac kontakty z rodzicami byl jeszce zonaty ale pare lat temu sie rozwiodl i od tej pory jest sam. zmiane w zachowaniu mamy i tego gnoja zauwazylam pol roku temu. wiem ze maja za soba romans co najmniej od pol roku jak nie dluzej. i co jest jeszcze zalosne on spotyka sie jeszcze z inna baba. ale najwyrazniej mamie to nie przeszkadza:O

Gość sialalalallalallllll
no a kim jest twoja stara, jak nie kurwa??? gdyby nie byla twoja matka to bys nigdy nie chciala z kims takim sie zadawac

Gość powiedz ojcu pogadaj
dzwoń i to dziaisj ale tak żebyś mogła z ojcem na spokojnie pogadać i koniec tematu

Gość zostaw
jeszcze raz radzę, nie mów! Nie wiesz w co w ogóle grają Twoi rodzice. Masz 22 lata to można Tobie chyba już powiedzieć,że Twój ojciec też być może kogoś tam ma. Jako córka chcesz idealizować związek rodziców-rozumiem. Pamiętaj jednak o tym,że za chwilę wyfrunisz z gniazda, nie rób sobie wrogów z matki czy też ojca, który może nawet o tym wie skoro ten facet "legalnie" odwiedza wasz dom. Matka Tobie się nie przyzna- relacje matka-córka nie pozwalają na to i już! Zrozum nic nie zmienisz na lepsze..chyba,że chcesz pogorszyć sprawę, będziesz musiała stanąć po czyjejś stronie ..konfrontacje, awantury, rozpacz, wyzwiska,rozwód,samotność, może poczcie winy także u Ciebie...

Gość poliaaaaaaana
pewnie tata tez ma kogos tam... takie zycie kochana...

dlaczego ja nie umiałem tak ładnie tego napisadź jak zostaw, tylko tak z grubej rury

Gość zostaw
ważne Blondyn..że myślimy tak samo a więc nie jestem osamotniona w swoim patrzeniu na tę sytuację i to też proszę wziąć pod uwagę autorko..proponuję nie słuchać rad tzw. aferzystów, to nie ich życie dlatego piszą abyś zrujnowała zycie rodziców . W niektórych sytuacjach milczenie naprawdę jest złotem.