Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AlexU112

pomóżcieee!!!!

Polecane posty

Gość AlexU112

Hej! słuchajcie mam mały problem... mam 23 lata i starsza o rok dziewczynę, mój problem jest taki że kiedy kocham sie z nią i ona zaczyna dochodzić to wtedy staje sie jakby ciaśniejsza, zaciska sie, i wtedy ja też zaczynam dochodzić, jest jakiś sposób żeby to zmienić?? opóźnić mój orgazm?? zwykle nasz sexik trwa 1,5 - 2 h ale zdarza sie krócej, przeważnie mój orgazm jest uzależniony od niej, ale ja bym chciał troszkę później po niej dochodzić a nie razem z nią... ktoś coś może pomóc??

Gość aaaaaaaaaaxxxxxxxxxnnnnnn
A czemu nie razem z nia? To chyba fajnie razem dojsc, co?

kobieta im bardziej podniecona tym robi się luźniejsza a nie ciasna Nie rozumię ciebie bo cały problem jest w tym że jest trudno trafić na partnerkę gdzie razem się dochodzi do orgazmu a dlaczego chcesz dochodzic później jak ona jest już po orgazmie razem z tobą???

Gość ajt
kochani. kobieta im bardziej podniecona robi sie CIAŚNIEJSZA na milosc boska!!! zeby takich rzeczy nie wiedziec..

Gość AlexU112
ni chodzi mi o takie dłużej że 15 czy 20 min, tylko parenaście sek, później, a po co?? po to że czasem mi sie zdarza kilka sek, przed nią mieć, i mnie to wkurza :(

kilka seskund to nie znaczenia przecież po wytrysku jeszcze lubimy troche podobijąć peniskiem a to dla kobiety jest bardzo podniecajace.

Gość AlexU112
No tak, ale wiecie.. jakoś mi jest nie swojo kiedy sie zdarza że ja dojde a ona wcale...

Gość Reeenie
Hmm może Ci z wiekiem przejdzie ;P