Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dog in the fog

przemarzły mi ręce... co robić??

Polecane posty

strasznie przemarzły mi ręce, są nadal blade i takie suche jakieś takie brzydkie i nadal chłodne mimo ze juz ze 2h siedzę w domu, co robić?? Ciepła woda nie pomaga, czy jest jakis sposób by powróciły do normalnosci??

wupróbuj krem z Garniera(skin naturals) regeneruje i odżywia z alatoniną(do rąk zniszczonych).

Gość taka jakas see
naloz DUZO kremu (tłustego) badz kremu do rąk i włóz na noc rekawiczki, moga byc zimowe rano jak wstaniesz rece beda jak pupa niemowlaka to wyprobowany i dobry sposob:)

Gość wiki6
raz w tygodniu robie piling dloni potem klade gruba warstw maski do rak ziaja w zielonym pudelku na to polewam parafine kupuje w aptece i tak siedze z 20 minut w tym czasie parafina sie zastygnie potem scieram to recznikiem papaierowwym wcieram dlugo duzo kremu do rak tlustego a na to rekawiczki bawelniane i trzymam pod koldra aby bylo im cieplo ja tak spie z p[ol nocy potem jesciagam kremu do rak uztywam kilkanascie razy dziennie do mycia garnkow rewkawiczki do sprzatania tez o rece trzeba bardzo dbac jak Cie stac to mozesz chodzic na zabieg parafinowy do salonu kosmwetycznego