Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loliii3333

i co zrobić mam

Polecane posty

Gość loliii3333

Mam chłopaka.Jesteśmy ze sobą ponad rok. Kocham go ale jest sporo cech w jego zachowaniu które mnie bardzo denerwują i nie mam pojecia jak z nimi walczyc. Wypisze je. Czy jest jakaś możliwość aby on się zmienił. Nie sprząta a do mnie ma wiecznie pretensje ze jest bałagan. Nigdy nie robi tego o co go prosze w tym samym momencie tylko długo długo pózniej. Rzadko do mnie dzwoni, nie wysyła smsów. Ostatnio przyłapałam go na masturbacji, więc napewno robi to często. Myśli przede wszystkim o sobie ja jestem na drugim miejscu. W seksie nie uznaje gry wstępnej, nie bierze pod uwage moich potrzeb.. Ma pozakładane hasła w komórce i laptopie, nie mam do nich dostępu ewentualnie jak go poprosze to pokazuje komórke . Ale komputera nie widziałam nigdy.Kompletnie nie potrafi nic zrobić w domu , nic naprawić ani ugotować.Ciągle pracuje od rana do nocy.

Gość wszystko to przez brak połyku

Gość ale łoś
to chcesz z nim byc dalej? olej dziada.

Gość ale łoś
choć rzeczywiście brak połyku może uzasadniać masturbację. bo co on ma robić skoro ty nie robisz nic dla niego !? sam sobie nie połknie !

Gość jasneeee....
ale on beznadziejny ja bym dawno juz z nim zerwala!

Gość oczywiście ze on sie zmieni
NA GORSZE :P masz to jak w banku

Gość Trochę starsza
kopa w dupę i po problemie ... uwierz mi, oni nigdy się nie zmieniają a po ślubie może być tylko gorzej a po co się masz z chwastem męczyć ;)

Gość Głos zza światów
Zazwyczaj to faceci kopią w dupę kobiety ;)

Gość zostaw

Gość apsikk
zostaw pajaca

Gość eeeeeeeeeeee
a co zlego w tym ze sie masturbuje?a co zlego w tym,ze ma hasla?czego chcesz tam szukac? boze jak ja nienawidze takich grzebaczy...mnie nic nie obchodzi co moj chlopak ma w komorce czy kompie...koma lezy na ladowarce,bez hasla,kompa zawsze wlaczony,bez hasla,ale nie czuje ptrzeby tam zagladac...niby czego mam szukac?

Gość loliii3333
gdyby nie było haseł nie intrygowało by mnie to, a tak to pierwszy znak że ma tyle do ukrycia. Jak to zacząć od siebie?

Gość Kinia26
=> Jacek1982 , jestes facetem, a gadasz glupoty. Faceci sie masturbuja nawet jak maja kobiete, bo w ten sposob jest szybciej i prosciej, a orgazm to przeciez forma rozladowania.

Gość loliii3333
Dokładnie lewa ręka i noga we wszystkich pracach domowych. Jestem bezsilna. Ma mnie w garści i nie wiem jak to zmienić