Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubie ostry seks

nie wiem dlaczego moja dziewczyna woli delikatny

Polecane posty

Gość lubie ostry seks

dobija mnie to gdy sie kochamy to zawsze delikatnie juz mnie to nudzi poniewaz z moja poprzednia dziewczyna kochalem sie zajefajnie wedlug tego seksu to bylo wiecej rozkoszy jak powiedziec dziewczynie ze mnie przestaje podniecaj gra romea

Gość lubie ostry seks
pytalem nawet sie zgodzila ale gdy juz chcialem sprobowac odepchnela mnie od siebie bo to niby za ostro no i konczylo sie na delikatnym hehe bo podobno to ją bardziej we mnie podnieca haha a ja znowu musze sie tak narazac

Gość ali ali
a ja proponuje dzisiaj wieczór spełnienia. Spytaj się jak lubi i może o czymś marzy skrycie a nie powiedziała ci o tym, a potem ty jej powiedź o czym marzysz albo raczej pokarz a może jej sie spodoba!!!

Gość lubie ostry seks
bedziemy sie kochac jak wsciekle psy a nie jak niewinne koty

Gość lubie ostry seks
sam juz nie wiem probowalem cos na to zaradzic ale kiedy juz o tym rozmawiamy ona jest pewna ze bedzie ostrzej inaczej to wychodzi kiedy juz jestem w trakcie ona sie wycofuje musze sie pogodzic z rola czulego pieska

jak powiedziec? najlepiej w czasie gry wstepnej... na ucho i do niczego nie zmuszaj

Gość lubie ostry seks
nie chce zeby moja sie poswiecala bo to by bylo z jej strony sztuczne ja ja kocham pogodze si z tym ze woli tak a nie inaczej ale wkoncu sama bedzie chciala to zmienic a ja jej w tym pomoge

Gość sukinsyn tp
zmus ją do tego! zgwalc delikatnie ale sprobuj pewnie bedzie jej jak w niebie

Gość czy to cos da
zastanow sie czego od tej swojej oczekujesz? seksu? powiedz jej ze ją kochasz ze pragniesz ale to pragnienie jest takie silne ze powoduje w tobie chec do seksu takiego ostrego jak jeszcze nigdy nie znales pewnie to ją do tego zacheci ja tak zrobilem i do dzis moja mi dziekuje ma doswiadczenie dzieki mnie

Gość lubie ostry seks
nie zgwalcilbym jej nigdy a juz tymbardziej nie zdradzil ale chyba wezme twe rade do serca:] znajde sobie jakoms kobiete i sprobuje na ostro jesli mi sioe spodoba to ze mna i z anka koniec ale jesli nie to z nia zostane

Gość doalalallala
Dokładnie, gostek, musisz znaleźć sobie partnerkę o podobnych upodobaniach i tyle. To tak jakbyś pytał dlaczego: ona nie lubi flaczków/salcesonu Nie lubi i tak już ma, nie przełknie kawałka, odruch wymiotny na sam widok. To są głęboko uwarunkowane reakcje i nie ma co liczyć, ze jak spróbuje to jej się spodoba. Ostry seks ma coś w sobie z przemocy, przyszło ci do głowy, że moze ona ma za sobą jakąś traumę, była bita/poniżana w dzieciństwie? I twoje amory kojarzą jej się tylko w taki sposób? Nie zgracie się tutaj - spójrz prawdzie w oczy.

Gość gdybys palancie mnie
powiedzial ze lubisz na ostro wyjebalabym cie z chaty powod nie lubie jak facet mi rozkazuje to kobiety rzadza a ta twoja skoro lubi romantycznie szczerze to jest doskonala i wierna a nie taka jak ta twoja byla idiotka

Gość wlos u cipki
patrz na jej cialo tak jakbys byl glodny a potem powiedz ze podnieca cie bardziej niz jaka kolwiek inna podniecala ze nie wyobrazasz sobie seksu z inna bo zadna nie p[otrafi tego co ona haha juz to widze bedzie sie starac