Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ali ali

ARAB byłam, jestem, wspominam D

Polecane posty

Gość Emila zagubiona
hej jestem w szkocji poznalam w pracy araba zakochalam sie mowi ze tez mnie kocha ze nigdy mnie nie zostawi. czytajac to wszystko boje sie mysle ze jest inny ale jak popelnie blad pierwszy raz kogos tak pokochalam i nie wiem co robic dac spokoj i zmienic prace czy byc z nim?????????????? nie wiem pomocy

Gość Emila zagubiona
problem w tym ze ja slabo znam jezyk rozmawiamy tak 3 po 3 mam metlik w glowie zalezy mi na nim bardzo pomaga mi troszczy sie

Gość wredna izzzka
powiem ci jedno.. mam kuzyna araba i oni do kazdej tak mowią.. a wszystkie na niego lecą.. nie powiem z wyglądu jest fajny ale komplementami nie ma sie co podniecac.. poczytaj sobie o dziewczynach które wyszły za arabow jakie mają życie teraz a jaki był przed.. człowiek uczy sie na błędach ale chyba lepiej uczyc sie na czyis błędach co ?

Gość pi pi
czytam te opinie i jestem zaskoczona , ze osoby pisza takie zeczy nic nie wiedziac o tej religi po pierwsze do mieczetu wszyscy musza byc umyci i pachnacy jak zydzi to jest taka sama religja ,jak i katolicka , katolicy swoich zon nie bija tylko ich kochaja i szamuja czy to prawda ? ja nie mysle To prawda ,ze arabka nie pojdzie do lozka przed slubem ,bo wiara zabrania i maz zada potwierdzienie od lekarza ,ze jest bo innaczej jej nie poslubi ,ale katolicka wiara tez zabrania a jakjest? nie piszmy o innych pomyslmy osobie polscy mezczyzni nie sa wspaniali sa tez leniwi ,brudasy oszusci i babiaze . Zalezy to wszystko od czlowieka i nie tyklko polscy mezczyzni ale innych narodowosci tez .Smierdza w autobusach ,samolotach ect nie oszukujmy sie zalezy to wszystko od czlowieka a po slubie sie wszystko zmienia czasami na lepsze czasami na gorsze

Gość koszykówka
a dlaczego zaraz ma być nie udany związek ?? piszecie o nich jakby byli z kosmosu ,a oni są tylko z afryki !! ludzie z krwi i kosci ! a moze te wypowiedzi trzeba odebrać jako zazdrość innych dziewczyn które nie miały i nie będą miały okazji poznać egzotycznego faceta ,

Gość Norwegia
do ali ali ja mam meza Algierczyka i jest beznadziejnie denny. nie iwdzi dalej niz czubek jego nosa. a przed slubem do rany przyloz. mimo ze mieszkam w Norwegii, mam dom i ogrod to zastanawiam sie czy nie lepiej do Polski wrocic i biede klepac a byc wolnym czlowiekeim. inna mentalnosc i zero zrozumienia.

Gość angel000
Czytam to wszystko i przeraża mnie.Wychodzi na to,ze jestem kolejną naiwną blondynką.Czytałam,że lubią blondynki sprawdziło się,że wyznają miłość po dwóch dniach sprawdziło się,że chca byc całe życie sprawdziło sie,obiecują gruszki na wierzbach sprawdziło się. Ismail pochodzi z Algierii jest lipiec '14 a on mi powiedzial,ze ma nadzieje,że jeszcze w tym roku sie pobierzemy. Ale ja to traktuje z dystansem i nie biorę tego nawet pod uwagę. Mówią,że Araby się znęcają itd nie wiem pierwszy raz mam do czynienia z Arabem,ale mój poprzedni mąż zg****ił mnie i znęcał się nade mną psychicznie,a był Polakiem. To był terrorysta psychiczny. Dlatego smiem twierdzić,że zależy od człowieka. Owszem kiedy mówię Ismailowi,że zawsze bd przy swojej wierze to mówi,że z czasem zobaczymy i mówię,że nie wyjadę do niego to zapytał czy chociaz na wakacje,ale nie zaryzykuje tym bardziej,że mam dziecko. Nie wiem niby jest miły nie naciska na nic,ale powiedziałam mu,że co najmniej trzy lata chcę go poznawać odparł,że jak chce. Pewne jest,że po tych wszystkich wypowiedziach kobiet i po moim małżeństwie nie zaufam szybko żadnemu.

Gość gość
ja mam meza araba 10 lat jestesmy razem i jest bardzo dobrym czlowiekiem .