Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość greeta24

Czy ktoś z was rozstał się z ukochanym a później się znowu zszedł

Polecane posty

Gość gość
ja własnie to przezywam..strasznie się boje..że zwariuje:(..byliśmy razem 5 lat, zerwałam z nim bo mnie oszukiwał - palił marihuanę dzień w dzień i ukrywał to przede mna...minęło 2,5 roku i kto się odezwał? ja! te lata bez niego były dla mnie równią pochyłą..myślałam, tęskniłam, płakałam, śniłam, nikt inny mnie nie interesował w żaden sposób tylko on..i teraz od 2 tygodni jesteśmy razem, tzn próbujemy on mówi że też mnie dalej kocha..czuje się jakbym mogła dla niego góry przenieść..ale wiem i on nie ukrywa że dalej pali, mówi że dla mnie ograniczy..wtedy też tak mówił..narazie jesteśmy ostrożni, ale ja tak bardzo chce być przy nim i tylko wtedy jestem spokojna, a jak się nie widzimy to się trzęsę ze strachu ze mnie zostawi, że to tylko mu się zdaje, ze to nieprawda (bo wiem że ok miesiąc temu był z dziewczyna w której był zakochany a ta go zostawiła)..boje się że jestem dla niego tylko "opcja"..nie wiem co się ze mna dzieje, nie radze sobie:(..

Gość margarded
ooooo... Ty chyba piszesz o mnie... ja tez nie bylam z facetem przez 2,5 roku. zeszlismy sie, kochalam, kocham i kochac bede choc w miedzyczasie mialam innych, ale dowiedzialam sie ze pali maryche i pewnie go zostawie, raz probowalam ale nie dalam rady. kocham te lajze strasznie, ale z cpunem nie bede.

Gość aiclo
margaded..jestem w szoku ze ktoś ma podobna sytuacje..ale twój jest nałogowcem? pzyznaje Ci sie do tego?..mój to przede mna ukrywa..

Gość ja_kotek
podpinam się pod temat. Ja spotkałam kiedyś mężczyznę, mieliśmy po naście lat, co wakacje się spotykaliśmy, ąż w końcu nasze drogi się zupełnie rozeszły. Po 5 latach, wyjechałam za granicę, okazało się, on mieszka w mieście obok. Spotkaliśmy się po tygodniu i zaczęliśmy się spotykać. Po jakimś czasie zamieszkaliśmy ze soba.

Gość gość
Dobrali się, k***a i narkoman :P

Gość gość
Ja sie nie zszedlam.

Gość margarded
on twierdzi,ze nie jest uzalezniony i mowi tez ze nie ma zamiaru przestac palic.

Gość gość
...

Gość gość
W skrócie moja sytuacja wyglądała tak, że chłopak po krótkim czasie rzucił mnie, ponieważ nic poważnego nie czuł, a on szuka powaznego związku i kobiety na całe zycie. Nie zależało mu aż tak bardzo, by kontynuowac ten związek, po prostu nie widział dla nas przyszłości. Problemem było to że ja się już zdążyłam w nim zakochać…. Musiałam go odzyskać. Zrobiłam to dzieki urokowi miłosnemu u rytualisty perun72@interia.pl. Wrócił i jesteśmy szczęsliwi.