Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja............................

CORAZ TU GORZEJ....

Polecane posty

ta co da rade, przypieprzają się to pojedynczych słów, boodważyła się podzielić swoją wiedzą a ta co pyta to też besztają bo debilka, głupia, bo nie wie Żygać się już chce, kafeteria już nie jest miłym miejscem tylko jednym wielkim linczem, to nie ring żeby bić się na słowa, która której bardziej przygada.... kobiety co sie z wami dzieje ???????????

no ale żeby aż tak ???!!!

Zdecydowanie na 100% pogoda- depresja spowodowana brakiem slonca;)A szczerze mowiac powiem ci ze co niektore tematy wolaja o pomste do nieba:(

rosalinda, ale wcześniej aż tak nie było, strach co kolwiek napisać bo cię za raz zlinczują, głupich literówek potrafią się czepiać, to chore jest !!!!

przepraszam montadea, za to że napisałam ro......

Gość yasimina2
to bylo tu zawsze,czasem na tym topicku czasem na innym,ja juz kilka razy musialam opuscic jakis topic,bo tak zwyzwaly pod pomaranczowym nickiem ze hej,i zawsze chodzilo o to ze odwazylam sie wlasnie wyrazic swoja opinie,tez sie czesto dziwilam jacy ludzie potrafia byc okropni

Gość yasimina2
wytykaja bledy ortograficzne tylko poto zeby zaczepic do klotni,zachowuja sie jakby wszystkie polonistyke ukonczyly,traktuja to jakby conajmniej to bylo przestepstwo,po prostu zachowuja sie jak dzieci w szkole

yasimina2 - powiem tak.Jak nie masz konkretnego kontrargumentu to tak jak piszesz doczepi sie jedna z druga zle postawionego\"slaczka\"bledu itp.ale to swiadczy tylko i wylacznie o tej osobie bo jest za tepa by cos madrego odpowiedziec.Jestem w ciazy po poronieniu i uwierz mi takie \"to cos\" nie jest w stanie mnie z rownowagi wyprowadzic bo dla mnie najwazniejszy jest SPOKOJ i DZIECKO.Lubie tu przychodzic lubie wiele dziewczyn lacznie z tymi pomaranczowymi a kaleki spoleczne moga mnie cmoknac;)

ale przecież na każdym forum zapewne tak jest : )) to normalne ile ludzi tyle charakterów ... bywają niestety tez \"czarne\" ja tam się juz nie przejmuje ;) a odkąd się przejumuję to pomaranczaki sie odeczepił ode mnie :P

zawsze tu tak bylo rad udzielac nikt nie chce - szczegolnie pomaranczowym bo sa w niektorych mniemaniu gorszym gatunkiem:P( chyba ani jedna \"czarna\" nie wpadla na to ze ktos moze miec w dupie zakladanie hasla i debilne pogawedki z pseudokolezankami)poza tym spodziewalas sie czego po miejscu gdzie sa same baby?? jak wiadomo miedzy kobietami ciezko o zdrowe stosunki:P:P a tu wyjatkowo staraja sie pokazac swoja wyzszosc \"subtelne\" paniusie:P a poza tym rzygac sie pisze przez RZ;)

owocowamama - kolorowa tez nie raz dowalilas komus mnie osobiscie ten zaszczyt nie \"kopnal\"ale nie raz widzialam jak komus cisnienie podnosilas;)

Gość lady D767
owocowamama-dokladnie to samo wlasnie chcialam napisac,nierozumiem poco tu sobie tak raczki myjesz,jestes na tym topicku najbardziej wulgarna

Gość lady D767
chcialam powiedziec na cafe,smieszne to bylo:)

chyba nie o tym samym mowimy.. ja mam na mysli sytuacje gdzie laska zadaje pytanie ( normalne pytanie a nie typu "spuscil mi sie na gumke od gaci czy moge byc w ciazy?":P) i nikt nie raczy odpisac... mialam takich sytuacji kilkanascie na forum a pytania dotyczyly spraw powszednich dla bywalczyn tego forum ( i nie pisalam pod i swoim nickiem:P) a ze komus dosralam?? a pewnie ( ale mam swoje zasady ilezacego nie kopie:P) bo ja nie traktuje kafeterii jak prawdziwego zycia.. i jak mam ochote oderwac sie od rzeczywistosci i sie wyzyc na jakiejs agresywnej zadufanej w sobie laluni to poprostu to robie;) a ze mam te wspaniala zdolnosc "podnoszenia cisnienia" to bardzo czesto to wykorzystuje na kafe:P takie drazneinie sie i igranie z rozwscieczonymi mamuskami ktore ukrywaja swoja wscieklosc pod glupimi emotusmieszkami.. i zapewniaja o swym stoickim spokoju poprostu przynosi mi... radoche:P:P i pomaga zapomniec o codziennych problemach takie stwarzanie sobie problemow na kafe.. i te wszytkie klotnie o wyssane z palca powody:P z reszta niewazne - co nie probuje czegos wyjasnic to i tak kazdy przeklada na swoje.. narta

lady D767 - oj tu sie mylisz!:)Wg.mnie najbardziej mi znana jadowita chamska wulgarna pusta i beznadziejna dziewucha jest....Zreszta moze sama sie tu pojawi zostawie ci do myslenia ale tak perfidnej i wrednej baby do tej pory nie spotkalam i uwierz mi ze kolorowa to w porownaniu z nia jest grzeczna dziewczynka.