Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość M a l w i n a**

on był w więzeniu - niewinnie, ale mam wątpliwości.

Polecane posty

Gość jest roznica miedzy
spowodowaniem wypadku po pojanemu a stosowaniem przemocy? a powiesz mi jaka? bo dla mnie wsiadanie po pijanemu do auta jest bardziej glupie niz agresja w uzasadnionych przypadkach.

Gość jest roznica miedzy
powiem tak. ze wiele osob trafia do wiezienia i nie jest to nic strasznego. kare odbywa sie bardzo spokojnie, a nie tak jak mowia ludzie wiec to go wcale nie przekresla.

Gość dlalalalalmmdmdmmd
Nie jestem idealna i bez skazy. Ale mam swój rozum (instynkt samozachowawczy po prostu może, którego brakuje autorce). Odpada jeżeli: 1. Facet pije. 2. Facet bije. 3. Facet jest dziwkarzem. 4. Facet był skazany. I wierze w pomyłki sądowe, dlatego jestem gorącą przeciwniczką kary śmierci, Ale laska, która się randkuje z facetem który siedział za molestowanie seksualne innej kobiety i tłumaczenie, że "miała na niego chrapkę: wybacz, ale to jest niedopuszczalna głupota. Pozostaje ci malwino życzyć, żeby ci kiedyś szef wkładał lapę pod spódnicę i łapał za piersi a na sali sądowej tłumaczył, że przecież prowokowałaś i miałaś na to ochotę. Poza tym facet z takim oskarżeniem naprawdę normalny w tych sprawach nie jest, no i zobaczymy, jak sama się będziesz czuła jako on będzie też sądził że zawsze masz na niego chrapkę, także w złym samopoczuciu i zmęczona, tudzież, który będzie obmacywał obce kobiety. Bo w tej mateii t.o się raczej nie przeżywa cudwonej przemiany

Gość dlalalalalmmdmdmmd
Baby, bosssh, ale jesteście naiwne. Skoro molestowanie to spoko????? Pomyślcie przez chwilę, co mówicie!!!! I jak się będziecie czuć, jak same będziecie ofiarą molestowania a wszyscy w około będą wzruszać ramionami i robić sprośne uwagi.

Gość dlalalalalmmdmdmmd
"Chciał po prostu najpierw ci powiedzieć o tym żeby sie nie wpakować znowu w to samo" Co to znaczy wpakować znowu w to samo????? Małe przygwałcanie kobiety, która by jednak powtarzała "nie, nie nie"??????

Gość dlalalalalmmdmdmmd
Mała mi, uważaj, bo zycie dalej w tyłek takim naiwnym idealistką. Takie historie to wiesz, fajnie się o tym czyta w książkach.

Gość
Jak go nie wydupczyli i był niewinny (czyt. może to udowodnic) to o.k. A pomyłek sądowych w Polsce nie brakuje. Akurat o organach ścigania i o sądach mam baaaardzo kiepskie zdanie.

Gość M a l w i n a**
widzę że ciekawie tu było wczoraj..... jak łatwo niektórym powiedzieć, że on molestował tę kobietę, echhhhhh.......... jesteśmy razem. spróbujemy :-))

Gość to w końcu jak to
było z tym jego pobytem w więzieniu? Był skazany czy nie? siedział w więzieniu czy areszcie śledczym?? Jest uniewinniony czy nie? O co był oskarżony? Nic nie rozumiem z tego.

Gość M a l w i n a**
był w więzieniu skazany niewinnie - za molestowanie koleżanki żony jego szefa (leciała na niego) uniewinniony

Gość bublek
jeśli jest uniewinniony to znaczy za jest nie winny inaczej by go uniewinnili a laski maja rozne sztuczki.nie rezygnuj bo mozesz załawac i kieruj sie swoum sumieniem a nie zdaniem innych

Gość bublek
nie uniewinnili , sory

Gość
Molestowanie? Dziewczyna. Jedna dupa leciała na znajomka na dyskotece, a on jej niechcial, bo dziewczyna byla w zwiazku z jego znajomym z osiedla. Laska powiedziała, że typ ją zgwałcił (jakby tego typu szmatę zgwałcić można) No i chłopaka składano 2 miesiace w szpitalu. Żona Putyfara? Oczywiście to li tylko czcze dykteryjki. Rób jak uważasz.