Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szara mycha jedna

DORADŹCIE MI PROSZĘ !

Polecane posty

Gość szara mycha jedna

Z różnych względów nie wkleję zdjęcia ;) ale spróbuję się opisać jak najdokładniej. Mam owalną twarz z dość dużym, garbatym nosem. Włosy długie do łopatek, ale jest ich niezbyt wiele i są trudne do ułożenia :( Możecie doradzić mi jakąś ekstra fryzurkę? Zależy mi na czymś modnym, dość ekstrawaganckim, ale bez przesady, żeby do pracy można je było ułożyć i wyglądać po ludzku :D Długość dowolna, o tym, że są do łopatek napisałam tylko po to, żebyście nie doradziły mi czegoś dłuższego ;)

Gość szara mycha jedna
no proszę, dziewczyny, Wy się na tym znacie 1000 razy lepiej niż ja :)

Gość szara mycha jedna
bardzo ładna, dziękuję :) macie jeszcze jakieś pomysły?

jezeli masz owalna twarz to w zasadzie w kazdej fryzurze bedzie Ci do twarzy, ale co do tego duzego(jak to okreslilas) i garbatego nosa to hmm... krotka fryzurka raczej niewskazana. Moze zrob sobie lekkie loki. http://ikf.com.pl/fryzury-krecone/fryzura129.htm Proste wlosy raczej tylko uwydatnia ten nos. A jakie masz czolo? jesli wysokie to lekka grzywka na boku a jesli plaskie to raczej bez grzywki. Wiesz ciezko troche mi jest cokolwiek napisac bo nie potrafie sobie Ciebie wyobrazic. Ale z opisu ktory podalas to sadze ze najlepsza bedzie wlasnie taka fryzura. A moze po prostu idz do fryzjera. moze doradzi Ci cos stosownego. powodzenia.:)

ale bzdura sorry loki długie włosy jeszcze bardziej ydłuzaja twarz sama mam podłuzna twarz i dosc garbaty nos i mam krotka fryzure a'la bob i wygladam spoko:D

Gość szara mycha jedna
dziękuję serdecznie, kiki :) niestety takie loki mi nie wyjdą :( na moich włosach nawet trwała trzyma się jeden dzień :D :O

Gość Polibuda
A własnie że loki sa dobre do podlóżnej twarzy :)

Gość prororir
ja tez uwazam, że kr ótkie włosy tylko uwydatnia duzy nos,tak jak grzywka!!....najlepsza fryzurka to włosy pocieniowac zeby zyskały na lekkości i jeżeli chcesz juz grzywke to tylko dosc rzadka i długa na bok(tak do polowy policzka) pozdrawiam

Gość szara mycha jedna
prororir - dokładnie taką fryzurę, o której piszesz, mam obecnie :D od paru lat :) faktycznie w tej wyglądam najlepiej, ale marzy mi się jakaś odmiana :(