Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba nienormalna

chcialam to zrobic..ale nie moglam

Polecane posty

Gość chyba nienormalna

bo chcialam sie przekonac jak to jest....chlopak jest mi nieznajomy..pare razy rozm..ale jak doszlo co do czego to sie tzreslam jak galareta....bylo mi niedobrze..zle sie czulam i zrezygnowalam chyba nie potrafie tego zrobic z osoba do ktorej nic nie czuje....jestem dziwna.... dodam ze mam 24 prawie 25 leci i nic....czuje sie beznadziejnie plakac mi sie chce:(

Nie płacz, czasami tak bywa. Myslę, że powinno się to zrobić z osobą z którą jesteś jeśli chodzi o ten pierwszy raz. Pozdrawiam.

Gość Ju...
Dobrze, że się nie pożygałaś.:P Dlaczego jesteś dziwna? NIe z każdym przecież można to zrobić.:P

Gość tehthhhh
dziwna jesteś że w ogóle chciałaś z "nieznajomym"

Gość Ju...
*nie porzygałaś:o

Gość chyba nienormalna
to bylo okropne ..jak moglam chciec to zrobic z byle kim sama siebie nienawidze za taka ochote....ale czas i latka leca w koncu bede miec 40 lat i nie bede wiedziec co to seks...... zalosne!

Gość Ju...
Ciekawe, czy wiecie, o czym Autorka pisze.:P

Gość chyba nienormalna
dziwna jesteś że w ogóle chciałaś z "nieznajomym" bo ja mam juz swoje lata...dlatego chcialam sie przekonac...ciagle czekamna kogos do kogo cos poczuje i nic....moge sie nie doczekac... poza tym jak juz spotkam kogosi pow co i jak to pewnie uslysze wyklad na temat "ze jak to w tym wieku i nic nie ..."

Gość Ju...
Łee, a ja myślałam, że to podpucha.:P

Nie przejmuj się spotkasz kogoś, pokochasz i samo się potoczy. Ważne, ze tego nie zrobiłaś bo mogłabyś mieć gorsze wyrzuty. Nie szukaj miłości na siłe, ona przychodzi w najmniej oczekiwanym momencie:) Powodzenia.

Gość chyba nienormalna
ja juz jestem zrezygnowana....zaczynam watpic we wszystko.... w koncu za 5 lat przejde na forum zycie po 30[-te i zaloze topik mam 30 lat i nie wiem wciaz co to seks ( placz) hhehe

Gość petrunia. com
Jak poznasz tego wlasciwego to ochota przyjdzie sama z siebie bo to bedzie pozadanie z milosci. Ja poki nie spotkalam mojego meza tez nie potrafilam pojsc z innymi. Po prostu mialam w sobie blokade i czulam ze to jest nie to. A jak poznalam mojego to czulam i sercem i cialem ze oddajac sie mu postepuje dobrze.

Gość foxnew
to i tak nic specjalnego, przereklamowana sprawa :o

Gość blefajka
a ja tez mam 25 lat nigdy tego nie robilam choc kandyfatow bylo wielu..i zaczynam se tego wstydzic,..bo teraz uwazane to jest za nienormalne..dlatego dobrze cie rozumiem autorko:(

Gość Ewka6789
Ja zrobiłam to pierwszy raz w wieku 29 lat...nie chciałam dłużej czekać. Faceta lubiłam ,podobał mi się,ale nie kochałam go. Czekałam na tego jedynego,ale się nie doczekałam,też myślałam że zjawi się niespodziewanie ale nie każdemu pisane są takie miłe niespodzianki. Przy tym facecie poczułam się bezpieczna,był doświadczony i nie spłoszył się wieścią że jestem dziewicą (w przeciwieństwie do faceta w którym byłam zakochana....po dowiedzeniu się,że jeszcze tego nie robiłam zmył się). Absolutnie nie żałuję że to zrobiłam-dobrze że tak się stało. Wiem jak to jest,poczułam smak bliskości i uważam że to cenne doświaczenie. Gdybym czekała na nie wiadomo co mogłabym do dziś żyć w nieświadomości...różnie się życie układa