Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość upel upel

Najwyraźniej w ostatnim czasie mniej ludzi jest na kafeterii-jak myślicie czemu?

Polecane posty

Gość upel upel

Np dwa lata temu, rok temu tu był o wiele większy ruch. Więcej topików a przede wszystkim o wiele więcej wypowiedzi. A teraz? Jakiś zastój i to już od dłuższego czasu. Czyżby już coraz mniej ludzi było na kafeterii? Ciekawe dlaczego. Jak myślicie?

Gość wymarli
???

Gość subzero
bo prawie wszyscy wyjechali do anglii, jeszcze troche i zostana tylko slepi i kulawi

Gość upel upel
Mówię, że rok temu, lub dwa lata temu było tu o wiele więcej ludzi i większy ruch. Mam jak na razie jeden pomysł. Od jakiegoś czasu na kafeterii topiki nie pokazują się od razu i nie odświeżają od razu, to zniechęcające. Ale czy to by tak ludzi zniechęciło?

Gość upel upel
Największa fala wyjazdów była chyba wcześniej niż rok temu a poza tym z Anglii też można pisać na kafeterii

Gość upel upel
to, że wszyscy by nagle w 2008 roku odkryli, że istnieje życie w realu a w 2007 lub 2006 by tego nie odkrywali musiałoby mieć jakąś przyczynę no i jaka to przyczyna?

Gość upel upel
wcale nie, ja tu bywałem zanim pojawił się idealista z marsa, w roku 2005, 2006 i było dużo więcej ludzi. jak mówiłem, zauważyłem że ludzie mniej piszą odkąd topiki zaczęły się wyświetlać z opóźnieniami. To uciążliwe i zniechęcające

Gość kiedys byl juken
deska, nowy w miescie, pozdro tez sie mniej udziela teraz wieje nuda.

Gość upel upel
no właśnie, ciekawe czemu te osoby poodchodziły i czemu pozdro tak mało się udziela

Gość kiedys byl juken
nie wiem bo nie jestem zadna z nich.

Gość upel upel
a mi się wydaje, że żadna z waszych teorii nie jest prawdziwa a i moja teoria o źle działających topikach nie może być prawidłowa PONIEWAż NA UCZUCIOWYM JEST RUCH JAK DAWNIEJ tylko na erotycznym mniej. ciekawe, może to przejściowe

Gość upel upel
---->musztarda Witaj!!!, mogłabyś wytłumaczyć co masz na myśli mówiąc Powiem krótko i niecenzuralnie... bo tu chu.j nocuje.??????

bo jest choojowa moderacja :O zero wolności słowa bo nie mam już z kim gadać, same sztywniaki i pseudointeligencja :( bo dorosłem i mam już inne ciekawe rzeczy do roboty ;) typu spłacanie kredytów, zmagania ze studiami , ganianie za spudniczkami :classic_cool::P no i PRACA :)

Gość zdecccyddowanie
bo zaczęły się tu wbijać przygłupawe dzieci, które zaśmieciły to forum. ot i cała prawda;P