Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ona ...

Moja historia- mój problem ???

Polecane posty

Jestem 18nastolatką,. ktora bardzo potrzebuje miec kogos kto sie bedzie o nią troszczył i wspieRAŁ. pOPROSTU... Szukałam miłosci.. i przez tyle czasu mozna powiedziec ze bylam sama. Ostatnio (przez internet ale on nie ma tu nic do rzeczy) poznalam pewnego chlopaka. Mozna powiedziec ze ideal. Mieszka niedaleko mnie, jest odemnie 2 lata starszy. Bardzo mi sie pododba z wyglądu i z charakteru tez. Jest bardzo wrazliwy i ma za sobą 2 nieudane związki w których został bardzo skrzywdzony. Po 2 spotkaniach... wyznał mi milosc i... ja w sumie jemu tez. wiem ze takiego chłopaka juz nigdzie nie znajde, w dodatku mi sie podoba z wygladu a ja wcale nie naleze do najpiękniejszych.. ale ,, jemu sie i tak bardzo podobam\" On mysli bardzo powaznie o zyciu, chiałby załowyc rodzine, miec 3 dzieci.. Mnie w sumie tez na tym zalezy,, tzn zalezalo bo.. dzieje sie ze mną cos niedobrego. Niby mi sie on podoba, a nie podoba. Jakos.. nie zalezy mi na ni strasznie a widac ze on jest w to, tzn ten nasz związek bardzo zaangazowany i nie wiem co robic.. Wydaje mi sie ze to ze mna jest cos nie tak. Mozna powiedziec ze mój ideał, chłopak moich marzeń no i co ? I co się stało? tak bardzo go potrzebowałam, tak bardzo potrrzebowałam miłosci.. Bardzo rposze o wypowiedzi, rady... On jest tak bardzo wrazliwy...

Gość kamamamadjjdjd
"bardzo potrzebuje miec kogos kto sie bedzie o nią troszczył i wspieRAŁ" No, jak dla mnie to jasne. Bardzo chcesz mieć kogoś, więc nieco na siłę w pakowałaś się w związek z kimś, kto niby spełnia wszystkie kryteria, tylko jakoś... cie nie pociąga. Wiec może zanim skrzywdzisz następnego faceta po przejściach, miej odwagę nie mieć może jednak na siłę, kogoś, kto by się troszczył, wspierał itd, tylko pobyć sama i poczekać na prawdziwą miłość.

Gość tylko czy przypadkiem on
nie przezywa rozterek a mowi że na powaznie że zalezy potem może się okazać ze te Twoje rozterki sa bardziej jego rozterkami

ma 20 lat i ma za soba az dwa nieudane zwiazki!!! ?:):) przez ktore bardzo cierpial....biedactwo :):) ja mam 28 i mam za soba jeden nieudany zwiazek :):)

hmm, nie jest tak dokońca jak mówiecie. On mi sie bardzo podoba, jest cudowny, z niecierpliwoscią czekam na kazda wiadomosc od niego, kazdy sms. Ale... nie ma ,, tego czegos\" Moze to za szybko się dzieje? bo w sumieznamy się ,, normalnie\" od tygodnia, w tym mamy za sobą 2 spotkania... Nie wiem... W kazdym razie wiem ze mam problem ale to nie jest tak ze... go krzywdzę. Czy... uswiadomienie mu ze chce troche zwolnic jest skrzywdzeniem? Moze dla niego tak bo jest strasznie wrazliwy ale ja nie sądze zeby... nieco zwolnienie tempa było krzywdzeniem..

Gość jestem człwoiekiem
????

Gość rosean
w sumie byłam w podobnej sytuacji tylko że byłam jego pierwszą dziewczyną. Byłam z nim ponad rok, ale też nie było tego "czegoś" i zerwałam, a teraz on ma nową dziewczyne i jest z nią bardzo szczęśliwy

Gość
Podrywacz "na wrażliwość romantyczność i poważne lekko filzoficzne podejście do zycia" Bogowie ile można na to dup wyrwać. 2 tygodnie i miłość? O.K. Dziewczyna, ja darzę wielką estymą takie romantyczne i głupiutkie panienki, więc powiem Ci: uważaj ;)

Nie przesadził. Jak facet po przejściach, po 2 tyg mówi że kocha to juz jest ściema. Po 2 tyg to nawet nie zna sie osoby, a gdzie miłośc????

Gość Proteus
tak on napewno Cie kocha :P nie czujesz chemii-lubisz go

Hmm, Przepraszam bardzo. Dzisiaj mija miesiac... A po 2) on tak pragnie znow być szczesliwy, zakochać sie.... I..mi na nim zalezy, martwie sie o Niego wiec to nie jest zwykle ,, lubienie\"... no ale...

Gość bezeduryyy
Jestem 18nastolatką,. ktora bardzo potrzebuje miec kogos kto sie bedzie o nią troszczył i wspieRAŁ - szukasz trwałego zwiazku czy sponsora?? Ten tekst jest okrutny Ostatnio (przez internet ale on nie ma tu nic do rzeczy) poznalam pewnego chlopaka. Mozna powiedziec ze ideal. Mieszka niedaleko mnie, jest odemnie 2 lata starszy. Bardzo mi sie pododba z wyglądu i z charakteru tez. Jest bardzo wrazliwy i ma za sobą 2 nieudane związki w których został bardzo skrzywdzony. - znaczy, że co byłe odcięły mu jaja czy co?? bardzo skrzywdzony hehe - raczej bierze cię na litość Po 2 spotkaniach... wyznał mi milosc i... - albo cię chce przelecieć albo jest umysłowo trochę zagubiony (delikatnie mówiąc) ja w sumie jemu tez. wiem ze takiego chłopaka juz nigdzie nie znajde, w dodatku mi sie podoba z wygladu a ja wcale nie naleze do najpiękniejszych.. ale ,, jemu sie i tak bardzo podobam" - zakompleksiona idiotka, czyli dzięki tym gadkom chce cię przelecieć On mysli bardzo powaznie o zyciu, chiałby załowyc rodzine, miec 3 dzieci.. Mnie w sumie tez na tym zalezy,, tzn zalezalo bo.. dzieje sie ze mną cos niedobrego. Niby mi sie on podoba, a nie podoba. Jakos.. nie zalezy mi na ni strasznie a widac ze on jest w to, tzn ten nasz związek bardzo zaangazowany i nie wiem co robic.. - czyli na siłę szukasz faceta, czyli: "lepszy rydz niż nic", "lepszy wróbel w garści ...", "z braku laku to i wosk dobry" Wydaje mi sie ze to ze mna jest cos nie tak. Mozna powiedziec ze mój ideał, chłopak moich marzeń no i co ? I co się stało? tak bardzo go potrzebowałam, tak bardzo potrrzebowałam miłosci.. - nie pociąga cię, nie ma chemi między wami i patrz wyżej Bardzo rposze o wypowiedzi, rady... On jest tak bardzo wrazliwy... - wrażliwy facet?? hehe pedał, metro czy emo ???? Kobieto partnera nie szuka się na siłę, jak od razu gość nie pasuje to szuka się innego

wiesz co? weż się 3 razy zastanów zanim cos napiszesz o kimś, nic o tym nie wiedząc. Myslisz ze kazdy facet na tym świecie mysli tylko o jendym? to sie lekko mylisz a jesli ty na takich trafiasz no to zycze powodzenia w dalszym życiu :/ tzn żal.pl

Gość Malutka dDdd
Zastanow sie porzadnie... szkoda słow..

Gość MisiekdupekP
o jacie co za tępa idiotka (i idiota)... kto normalny wyznaje po 2 spotkaniach sobie miłość? albo niedorozwinięci gimnazjaliści albo po prostu niedorozwinięci umysłowo. Dzieci do piaskownicy :O

Odezwał się najbardziej naostrzony :/ szkoda słow. A czy nie słyszałes przypadkiem o czyms takim jak : Milosc od Pierwszego wejrzenia? Ja juz nie mówie ze to bylo to... ale moze cos w tym stylu.. Współczuje :/