Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurza stópka

lepiej być...

Polecane posty

Gość kurza stópka

Słuchajcie, temat trochę kontrowersyjny i w sumie wiem, jakich będzie wiekszość odpowiedzi, ale nic to. Lepiej być panną czy rozwódką? Przykładowo. Facet spotyka 40-letnią kobietę. Lepiej o niej pomysli gdy mu powie że jest rozwódką, czy że panną? Pytałam moich kumpli - odpowiadali róznie. Że o pannie pomysleliby "nikt jej nie chcial, coś musi byc z nią nie tak", a inni że "rozwódka ma jakiś bagaż i to jest odpychające". Wiem, napiszecie że to bez znaczenia i opinia ludzi jest nieinteresująca. Mi osobiście wydaje się że ludzie lepiej myślą o np. 40-letniej rozwodce niż 40-letniej pannie.

Gość fghdhfg
jamam 29 lat i zazdroszcze swojej rowienicy rozwodce, a ona zazdrosci mi bycia panną :O

Gość _blizniak
To bez znaczenia ( przynajmniej dla mnie ) czy Kobieta jest panną czy rozwódką. Wiele innych czynników ma większy wpływ na to czy facet zobaczy w Niej potencjalną partnerkę.

Gość
Chyba lepiej panną, bo przynajmniej żadne gorzkie wspomnienia Ci nie zostaną. A i z perspektywy faceta lepsza taka opcja, bo przynajmniej za winy exa mu sie nie oberwie ;).

Gość a ja powiem.....
jestem rozwódką. Ale tak się zastanawiam jakiego faceta ja bym chciała? Chyba jednak wolałabym rozwodnika. Przecież kawaler w wieku lat 35 i więcej - dla mnie znaczy że coś z nim bardzo nie teges.

Gość
Społeczny dowód słuszności? :P Musisz jeść duuużo ryżu :P

Zgodzę się z "a ja powiem..." myślę że po 30 to już raczej związać się z rozwodnikiem .Oczywiście zależy też od przyczyn rozpadu poprzedniego związku ewentualnego kandydata . Ale oczywiście to ma swoje plusy i minusy .Plus ... wie o co w zwiazku biega ,myślę że wnioski z poprzedniego związku wyciagnął ( myślenie optymistycznie ;) ) .Minusy - bagaż negatywnych doswiadczeń .

Gość
Kawaler przynajmniej przyzwyczajony, że nikt za nim nie posprząta nie nakarmi i nie wypierze. Choć teraz nie malo pajaców, co z mamą mieszkają do 40tki. Jego kartoflowatość się nie liczy. Pedały ćwierkają, że się za chłopcami ogląda :P

Gość kropka okruszka
u mnie na ulicy mieszka jedna 70-latka która jest panną i wszyscy mają ją za dziwaczkę i starsza, rozwodka - jest traktowana normalnie, że byla w małżeństwie (czyli ktoś ją chciał) tylko im nie wyszło. wiec uwazam że lepiej być rozwódką. W pewnym wieku oczywiscie, bo np. 25-letnia rozwódka jest dziwna

Gość uppupupupu

Gość co za chore pytanie