Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autorkasaa

MAM TAKI KREM ANTYCELULITOWY...

Polecane posty

Gość autorkasaa

jak go nakładam to mnei strasznie skóra piecze i robi się czerwona, tak się nagrzewa że az mnie ciut dusi. Czy to znaczy, że działa? odchudza?

Gość autorkasaa

Gość Yangoo
To znaczy,ze kosmetyk dziala,najprawdopodobnie ma w skladzie kofeine ,ktora spala tkanke tluszczowa

Gość moze to byc
uczulenie...a jaki jest ten krem, chodziu mi o nazwe

Gość mysle ze hmm
kofeina nie powinna powodowac takich obrazen

Gość pewnie że uczulenie
to klasyczna reakcja alergiczna

Gość autorkasaa
to nie obrażenia, tylko poprostu pieczenie. tam pisze, że to powoduje zaczerwienienie " fitness Line " termoaktywny żel wyszczuplająco - drenujący ekstrakt z kakaowca, cynamon, KOFEINA

Gość Yangoo
Im wiecej tkanki tluszczowej ,wieksza reakcja na "spalacze"wchodzace w sklad kremu

Gość Yangoo
Dokladnie tak jest,Kofeina..

Gość autorkasaa
" Uwaga! po aplikacji żeli następuje intensywne rozgrzanie skóry oraz zaczerwienienie i lekkie uczucie mrowienia" ] haa,! działa :P jestem happy

Gość autorkasaa
ale ja nie jestem gruba:(:( mam jakieś resztki na brzuchu :P

Gość mysle ze hmm
ja i tak bd sie upierac przy moim zdaniu ze to jest uczulenie....a jak sa jakies watpliwosci to do dermatologa i problem rozwiazany w koncu mamy XXI w

Gość Kodeina25
Dajcie spokoj, ze dziala. Taki krem ma celowe skladniki, ktore daja takie ludzace efekty. Czlowiek mysli, ze jak go popiecze i ochlodzi, to dziala. Podobny efekt "chlodzacy" ma krem antycellulitowy eveline. Tez niby super dziala, bo czuc chlodzenie po jego nalozeniu, a to po prosu olejki eteryczne sie ulatniaja. Kit nad kity. Podobnie jest z pomadkami powiekszajacymi usta - tez pieka, bo to znak, ze powiekszaja usta. Cellulit kremem sie nie zniszczy. Tylko cwiczenie i masaze za pomoca nawet zwyklej oliwki. Wtedy uciskiem tkanke sie rozbija, a cwiczeniami spala jesli chce sie jednoczesnie cos wmasowywac, to przy okazji codziennego (!!) masazy moge polecic http://www.sanusmarket.pl/anticellulitis-massage-cream-1000-antycellulitowy-krem-p-3629.html Cenowo wymagajacy, ale jakze satysfakcjonujacy:)