Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 155wzrost

CZY PŁYWANIE I INNE SPORTY NAPRAWDE WYCIĄGAJĄ?? WZROST

Polecane posty

Gość 155wzrost

ZA TYDZIEN bede miała 13 lat, i mam tylko 155 wzrostu i bardzo mnie niepokoi to ze jestem taka niska, moje kolezanki rok starsze mają powyzej 160 , czy pływanie i inne sporty typu : bieganie,siatkówka koszykówka, naprawde wyciągaja? mam szanse miec jeszcze np. 163 wzrostu? wiem , że zaraz posypią sie komentarza ze to forum nie dla dzieci itp. ale jak wejde np. na forum dla nastolatek to skąd mają wiedziec to dziewczyny w moim wieku? prosze napiszcie.

Gość qbus
Witaj! Mysle ze plywanie to jedno z lepszych pomyslow ;-) Jesli masz na tyle sily w rekach probuj takze wisiec na drabinkach lub na drazku. Pozatym kazde cwiczenia fizyczne bardzo Ci pomoga, chodz na wf mimo nudnych zajec. Tyle ode mnie. Najwazniejsze to nie przejmuj sie wzrostem. Byc moze przyjdzie czas ze koleaznki zatrzymaja sie ze wzrostem a wtedy TY ruszysz w gore. Inna sprawa mam kolege, 1 ligowego pilkarza, ktory ma 165 i sie nie przejmuje!!!

Gość Justysiaaaaa
Masz dopiero 13 lat... Jeszcze urośniesz! Ja w Twoim wieku miała ok. 160 cm, teraz mam 21 lat i mam 170 cm wzrostu.