Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsfereafveaf

jakie łóżeczko tanie a dobre?

Polecane posty

Gość dsfereafveaf

W Ikei mają fajne, najtańszy model 99zł, dobre ale bez wyjmowanych szczebelków. Można na upartego upiłować ;) Za 250zł można kupić Gullivera z pełnymi wypasami ;)

Gość Aga1313
Ja kupiłam łóżeczko turystyczne za 300zł: http://www.allegro.pl/item312646425_lozeczko_kojec_sun_przewijak_muzyka_wibracja.html i jestem bardzo zadowolona: - funkcja kołyski do usypiania upartego malucha - beznadziejne melodyjki przy których jednak dziecko świetnie zasypia - pałąk z zabawkami - 2 poziomy łóżecza (w tej chwili niższy poziom służy mi jako schowek) - niewielka waga pozwala na dowolne przestawianie łóżeczka Tylko przewijak w tym łóżeczku do niczego się nie nadaje.

Aga1313 ja mam też takie łóżeczko turystyczne i używam przewijaka. Dlaczego uważasz, że do niczego się nie nadaje?

ja też mam łóżeczko SUB Baby i uważam ze jest super.Tylko faktycznie przewijak nie trafiony bo za głęboki ale ja przywioązałam na niego zwykły przewijak i było ok. A zwykłe drewniane mam DREWEX KUBA ,takie normalne,bez bajerów tylko wyjmowane szczebelki i jest super!płaciłam 139 zł + materac ok 60