Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roxi4r

czy powinnam

Polecane posty

Gość roxi4r

jestesmy ze soba niecaly miesiac a znamy sie 2 lata(wczesniej przyjaznilismy sie) i czy wedlug was powinnam sie z nim zblizyc bardziej i pojsc z nim do lozka?bo on wiem ze tego bardzo pragnie

hej..dlugo sie znacie ale sadze ze powinnas jeszcze troszke poczekac moze jeszcze choc kolejny miesiac wtedy go sprawdzisz przy okazji czy nie zalezy mu na jednym..ale zalezy tez jak przebiegaly wasze stosunki jak jeszcze nie byliscie razem??

Gość a czy chcesz

Gość
To chyba raczej chodzi o to czy ty chcesz/jesteś gotowa etc.

Gość roxi4r
hmmm jak na razie wyjechał na pare miesiecy i ciezko to sprawdzic ale zamierzam odczekac troche czasu, a co do naszych relacji to dobrze nam sie ukladalo w sferze kolezenskiej

no nie wiem ale to ie po prostu czuje czy chcesz z nim to zrobic czy nie ja tak mialam przynajmniej..czulam ze kocham swojego chlopaka ze bedziemy razem i sprawdzilo sie jestesmy ze soba juz trzy lata a zawsze bronilm sie od seksu z mezczyznami wszystkimi ktorych mialam przed nim a z nim po prostu czulam ze to ten wlasciwy ty tez powinnas miec jakies przeczucie

Gość roxi4r
no wlasnie boje sie zeby tego czasem nie wykorzystal jakos....

Ja mysle ze powinnas dac mu ostrą nauczke bo raczej ne potrafisz od niego odejsc jak widac a ile razem jestecie??

Gość roxi4r
ale za co nauczke? jestesmy miesiac ze soba

Gość roxi4r
myslis ze juz bedzie wtedy odpowiedni czas zeby zrobic mu ta przyjemnosc?

jak ja kocham te "kiedy"...jeżeli chcesz, to jest odpowiedni moment, a jeżeli nie chcesz, to nie. Proste.

Gość kwass
A sobie nie? Nie wiem czemu kobiety widzą siebie tylko przez przyzmat swoich facetów,

Gość roxi4r
no sobie tez ale nie jestem do konca gotowa a on wiecznosci nie bedzie czekal

Gość a to ktoś
jeżeli nie jesteś do końca gotowa to nie rób tego!!!! wiem to z własnego doświadczenia, gdybym była wtedy bardziej egoistyczna i zrobiła to kiedy tego naprawdę chciałam to bym pewnie później nie załowała

Gość roxi4r
tylko ze sie boje sie ze on n ie wytrzyma tak dlugo,ale oczywiscie mowil ze moze poczekac...ale ja tak sobie mysle ile mozna czekac...a jestesmy oboje juz dawno dorosli...

wiesz musisz sama sobie postawic pytanie czy jestes gotowa....jesli jestes dorosla to powinnas juz czuc czy go kochasz jesli wiesz ze tak i on Ciebie tez to nie zastanawiaj sie