Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Małgorzta

Tipsy a prace domowe - pytanko!

Polecane posty

Gość Małgorzta

Dziewczyny, jak należy postępować z pracami domowymi mając jednocześnie tipsy? chodzi mi zwłaszcza o pranie w ręku, zmywanie, itd... czy trzeba używać rękawiczek gumowych? Pytam, gdyż jeszcze nie miałam tipsów, zamierzam sobie zrobić (króciutkie :) ), ale zastanawiam się, co wpływa na ich trwałość. Mam koleżanki, którym tipsy "same" odpadają, ale mam też takie, które podobno "wszystko" robią w domu i to bez rękawiczek, i tipsy maja po kilka lat... Co sądzicie na ten temat?

Gość tewu
tipy zakładam chyba już z 10 lat wszystko w domu robie bez rękawiczek trzymają średnio około 3 m-ce i wcale nie są krótkie, musisz uważać tak jak na swoje paznokcie

Gość dokladnie...
idz do dobrej stylistki:) dobrej nie koniecznie znaczy drogiej, i na odwrot droga nie musi znaczyc dobra;) ja mam pazurki za 50zl - zelowe, robione u pewnej dziewczyny w domu.... ii trzymaja sie swietnie, dzisiaj sama je spilowalam, a mialam juz ponad miesiac, poniewaz nie mam za bardzo czasu jechac na uzupelnienie;/ załuje.. ale niedlugo znajde iczasi beda nowe pazurki;d a w pazurkach pierwsze 2 - 3 dni sa do przyzwyczajenia, poźnije robisz wszystko :D zmywasz, gotujesz, pierzesz...:p na poczatku mycie włosow bedzie wydawalo Ci sie dziwne, ale to tez kwestia przyzwyczajiea:")