Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zielonożółte oczka

idzie migrena...o matko...

Polecane posty

podobno tylko hrabiostwo ma migrenę, a nas zwykłych ludzi tylko łeb napier...... tak czy inaczej, dzisiaj będę umierała...czy ktoś z was też wczesniej czuje ze zbliza się ten cholerny ból?

Spokojnie,nie jesteś sama.Też mam migreny od czasu do czasu.Współczuje Ci z całego serca,trzymam za rękę a drugą kciuk zaciskam,żeby szybko Ci przeszło.ten ból to chyba najgorsze,co może być.Nie wiem jakie są twoje,moim towarzysz tzw.aura.Już na samą myśl o migrenie skóra mi cierpnie.Trzymaj się dzielnie!

w sumie to migreny nie mam zdiagnozowanej ale wiem ze to to:o jak juz ból dochodzi do szczytu mam mdłosci nie mogę sie poruszyc bo głowę mi rozsadza...biorę wtedy 4-6 ketonali zimny okład na głowę i lulu... musze iść wreszcie do lekarza...

Obyś trafiła na konkretnego neurologa,który zna się na migrenach.Ja pochodzę z małego miasta,więc jak poszłam do lekarki,to mnie jakby to powiedzieć......odprawiła z niczym.Dopiero druga coś próbowała ruszyć temat,ale też nie do końca się udało.....:) No cóż,pozostaje mi męczyć się tak,bo żadne lekarstwa nie pomagają.Próbowałam już dużo różnych środków a i tak przechodzi tylko wtedy,jak zasłonie rolety i po prostu się wyśpię,tylko,że to nie zawsze jest możliwe....