Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agitek

Dove Summer Glowe pytanie!

Polecane posty

Gość agitek

Czy któraś z Was próbowała? Lepiej się smarować rano czy na wieczór? A czy można stosować go również na twarz? pozdrawiam.

Gość agitek
up

Ja sie smaruje rano i wieczorem,w zaleznosci kiedy mi sie chce.ladnie przyciemnia skore,ale uwaga-skora smierdzi jak po solarium.albo jeszcze gorzej.ja na buzie tez stosowalam.gdyby nie ten smrod to byloby ok.teraz smaruje sie nim tylko wtedy,kiedy wiem ze nigdzie w ludzi nie bede wychodzila.i troszke brudzi ubrania

Gość chuda_jak_słomka
ja używam wieczorem po kąpieli, bo mam więcej czasu dla siebie i nie muszę się spieszyć:) do twarzy jest oddzielny krem :) teraz ten krem dostaje się gratis przy zakupie balsamu:):):)

Gość piorencja
hej chudzinko, dzieki za info, znalazlam dzisiaj tego dova w rossmanie...nabylam od razu dwa, do wakacji na pewno sie zuzyje:)

Gość trukawka
ja tez sobie kupiłam w piątek , smarowałam się przez weekend i wczoraj w szkole wzbudziłam sensację, podobno wyglądam bosko, dziewczyny z klasy też sobie lecą kupić póki jest promocja na ten darmowy krem

Gość luziaaaaaa
ale wlasnie ja tez go mam i nie jestem zadowolona, bo jak sie nim wysmaruje to jestem pomaranczowa i wyglada to sztucznie! nie daje on efektu opalenizny tylko sie jest pomaranczowym ;////

Gość makkloppp
Wszystkie są fajne jak sie posmarujesz kilka razy, na poczatku, potem przybierają barwę zółtą, pomarańczową.A potem stają się nierówne w smugi i schodzą. Ja uzywam sally hansen air brush, wybieram o ton ciemniejszy niż skóra. On się zmywa, ale efekt jest boski! Stosuje tez na ręce, efekt powala na kolana, bo nie tylko opala ale też tonuje koloryt cery, w koncu działa jak makijaż, mozna go zmyć, malo brudzi ubrania, trzyma się super, i co najwazniejsze nie daje plam, nie wygląda się jak po samoopalaczu.

Gość Asik482
Cały czas uzywalam tej bronzujacej linii dove i raz skusilam sie na l'oreal. I wiecie co rewelacja, nigdy juz nie wroce do dove. L'oreal w ogole nie smierdzi nawet po paru godzinach, po prostu staje sie bezzapachowy, ma lepsza konsystencje i nie robi takich smug. A dalam za niego nie cale 20 zł w rosmanie Naprawde warto!

Gość higgins
ja mimo wszystko jestem wierna dovowi, nie znalazlam jeszcze bronzera lepszego dla mojej skory:) no i skusila mnie promocja - jak dla mnie fakt ze nie musze wydawac kasy na krem do twarzy tylko mam go gratis z balsamem to po prostu rewelka